Nicoleta Matea, din vitrina lui Bendeac, în bucătăria „MasterChef“

Nicoleta Matea, din vitrina lui Bendeac, în bucătăria „MasterChef“

Nicoleta a recunoscut că bucătăria este o pasiune recentă

Concurenta de 24 de ani s-a convins că locul ei nu e în bucătărie, ci pe platoul de filmare, chiar dacă şi acolo are un palmares modest. Colegii o acuză că n-a urmărit decât să-şi facă promovare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicoleta Matea a renunţat la şorţul „MasterChef“, în ediţia din 23 aprilie, după ce a ameninţat de câteva ori că va pleca din bucătărie, din cauza nedreptăţilor din show. Picătura care a umplut paharul a fost conflictul cu Nicuşor Coroamă, căpitanul din echipa roşie, cel care, după cum a spus casnica, încearcă să-i impresioneze pe chefi prin condiţia sa financiară modestă.

„Nu mai suport oamenii parşivi, nu mai suport nimic, mi-am atins limitele“, a justificat Matea. „Nu ştii la ce emisiune te afli“, i-a răspuns Sorin Bontea, referindu-se la faptul că participanta s-a arătat mai interesată de viaţa fermierului din Suceava, decât de propriile abilităţi culinare.

SIMPATII ŞI ANTIPATII

Retragerea sa din concurs a fost o decizie unanim acceptată de colegii care au considerat că participarea sa la „MasterChef“ a fost un prilej de a se face remarcată, după ce şi-a ajustat bustul cu silicoane. „Mai bine că a plecat. Una care se fereşte să-şi murdărească unghiile, nu are ce să caute în bucătărie“, a zis Aida Parascan, presupusa câştigătoare a emisiunii, despre cea care în timpul probelor îşi retuşa machiajul în geamul de la cuptor.

De-a lungul emisiunii, Matea a fost implicată în mai multe scandaluri, urmând exemplul tizei sale, Andreea Moldovan, casnica cochetă care s-a certat frecvent cu Petru Buiucă, premiantul primului sezon. A doua casnică a vrut să renunţe la competiţie când a trebuit să gătească un meniu chinezesc, propus de Rareş Burducea, cel care ştia că ea nu se pricepe la bucătăria exotică şi acelaşi cu care s-a speculat că ar avea o relaţie amoroasă, deşi Matea este căsătorită. „Mă simt minţită, trădată. Nu vreau să mai am de-a face cu absolut nimeni din casa aia, cu oameni lipsiţi de caracter“, a spus ea, cu lacrimi în ochi, cu toate că, ulterior, a continuat competiţia, relaxată.

„Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni din cauza acestui show. Îmi ador soţul şi Rareş îmi este prieten şi atât“, a scris mai apoi pe contul ei de persoană publică, de pe Facebook. Pe aceeaşi pagină pe care are peste 1.600 de admiratori, telespectatorii au jignit-o şi i-au criticat comportamentul din concurs. „Eşti o femeie fără caracter, ai dat dovadă că ai o minte de adolescentă“, „eşti o ruşine pentru societate“, „locul tău nu era la «MasterChef», ci pe centură“ au fost doar câteva dintre comentarii, celelalte făcând referire la trecutul participantei.

DANSATOAREA LUI BENDEAC
Până la 24 de ani, Nicoleta Matea a absolvit facultatea de actorie, marele ei vis fiind acela de a deveni o actriţă celebră, după cum a avut şi câteva apariţii la TV. Bucureşteanca a jucat roluri minore în „Las Fierbinţi“ şi „Trăsniţi în NATO“, dar şi-a luat revanşa în două sezoane din emisiunea „În puii mei“, unde a dansat în lenjerie intimă în vitrina lui Mihai Bendeac.

Tot la Antena 1, ea s-a remarcat în serialul „Narcisa Sălbatică“, unde a interpretat rolul secretarei Lorena. Într-un episod, ea a fost protagonista unei scene de sex oral, cu actorul Vladimir Drăghia.
În definitiv, Nicoleta Matea îşi rezumă filozofia de viaţă printr-un citat al scriitorului mexican Miguel Ángel Ruiz: „Cine înţelege că în inima lui există o bucătărie magică, va fi întotdeauna generos, iar iubirea lui va fi necondiţionată“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările