Laura Giurcanu se alătură echipei „Vocea României“. Ce va face fostul model internaţional în show-ul de la Pro TV

Laura Giurcanu se alătură echipei „Vocea României“. Ce va face fostul model internaţional în show-ul de la Pro TV

Laura Giurcanu se alătură echipei „Vocea României“ FOTO PRO TV

Laura Giurcanu (21 de ani) se alătură echipei „Vocea României“ şi va fi în cel de-al optulea sezon Vlogger-ul show-ului, anunţă reprezentanţii Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea are acces nelimitat în backstage, le va aduce fanilor emisiunii informaţii exclusive şi le va arăta lucruri pe care nu le-au mai văzut până acum cu cei patru antrenori.
 
Fiind o prezenţă constantă în mediul online, prin intermediul Instagram şi Youtube, unde îşi prezintă activităţile zilnice şi cele mai importante momente din viaţa ei, Laura are sute de mii de subscriberi şi persoane care o urmăresc pe platformele social media. 
 
În acest sezon, va fi vocea din online a show-ului şi este pregătită să aducă energie şi cât mai multă distracţie pe paginile de Facebook şi Instagram Vocea României.
 
Încântată de această nouă provocare, Laura a declarat: „Sunt Vlogger-ul oficial «Vocea României», iar rolul meu este să aduc în atenţia publicului conţinutul care până acum rămânea în spatele camerelor: filmări din backstage, clipuri cu antrenorii şi concurenţii în alte ipostaze faţă de cele pe care le vedem la TV. Mă simt extraordinar, iar echipa m-a primit cu braţele deschise. Lucrăm foarte bine împreună şi sper ca toată lumea să vadă şi să simtă puterea online-ului.“.
 
Laura a fost model internaţional, la numai 14 ani ani a câştigat un concurs important de modelling, iar în 2014 a început să facă vloguri. 
 
Este una dintre cele mai urmărite personalităţi din România, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe canalul ei de Youtube. De-a lungul timpului a colaborat cu foarte multe vedete, fiind unul dintre primii Youtuberi care au reuşit să strângă o comunitate mare în online.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: