Kanal D, pe „tronul“ audienţelor cu ultimul episod din sezonul patru al serialului „Suleyman Magnificul“

Kanal D, pe „tronul“ audienţelor cu ultimul episod din sezonul patru al serialului „Suleyman Magnificul“

Ultimul episod din „Suleyman Magnificul“ a fost urmărit de peste un milion de români FOTO Kanal D

Vineri, 13 iunie, postul Kanal D a ocupat locul fruntaş în topul audienţelor odată cu difuzarea ultimului episod din acest sezon al serialului turcesc „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii“.

În intervalul orar 20:00 – 22:15, Kanal D a înregistrat un rating mediu de 7,2% şi 16,5% cotă de piaţă pe targetul urban, podiumul fiind completat de TVR 1 (5,8% rating şi 13,3% cotă de piaţă) şi de Pro TV (4,8% rating şi 11,1 % cotă de piaţă).
 
Şi la nivel naţional, postul turcesc a condus în topul audienţelor, cu 6,2% puncte de rating şi o cotă de piaţă de 15,7%, conform datelor furnizate de Kantar Media. 
 
Ultimul episod din „Suleyman Magnificul“ a fost urmărit de 1.151.000 de telespectatori, minutul de aur fiind înregistrat la ora 21:55, când 1.726.000 de români urmăreau evenimentele petrecute în familia îndrăgitului Sultan. 
 
 
Telespectatorii Kanal D vor afla povestea emoţionantă dintre Umut (Gizem Karaca) şi Ozan (Sukru Ozyildiz), doi tineri îndrăgostiţi, din clase sociale diferite, care luptă să depăşească prejudecăţile familiilor din care provin.
 
Umut este întruchiparea Cenuşăresei moderne, este o tânără foarte frumoasă, care locuieşte într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. La vârsta de 7 ani, Umut a rămas fără tată, iar mama sa, Zeliha (Nergis Corakci), s-a recăsătorit. Noul mariaj i-a adus fetei două surori vitrege şi un frate, care nu vor conteni să-i facă acesteia viaţa amară.
 
Viaţa tinerei Umut se schimbă radical, după ce îl cunoaşte pe Ozan, un tânăr foarte chipeş, bogat şi extrovertit. De la prima întâlnire, cei doi se îndrăgostesc iremediabil. Ozan, însă, nu îi dezvăluie iubitei sale faptul că duce o viaţă îndestulată, de frică să nu o îndepărteze. Iubirea îl va face pe Ozan să renunţe la confortul vieţii fără griji pentru a fi aproape de Umut.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările