FOTO Prezentatoarea TV Andreea Chirvasiu a murit în urma unui infarct, la doar 32 de ani

FOTO Prezentatoarea TV Andreea Chirvasiu a murit în urma unui infarct, la doar 32 de ani

Andreea Chirvasiu a încetat din viaţa pe 2 ianuarie   FOTO: Facebook

Prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii „Cafeneaua sufletelor“ de la postul OTV, Andreea Chirvasiu, s-a stins din viaţă la numai 32 de ani.

Andreea Chirvasiu a murit în seara zilei de 2 ianuarie, cauza decesului fiind, potrivit apropiaţilor, un infarct miocardic.  
„S-a simţit rău înainte de sărbători, a mers la spital, i-au făcut nişte perfuzii apoi a plecat acasă. Pe 2 ianuarie, seara, i s-a făcut iarăşi rău, a mers din nou la spital, însă medicii n-au mai apucat să intervină. S-a stins în braţele mamei ei!“, a povestit o prietena a acesteia.
 
Foto
Andreea Chirvasiu
 
Specialistă în „Terapia cu Îngeri“
 
Andreea Chirvasiu s-a născut pe 31 octombrie 1980 la Bucureşti. A studiat Psihologia la Universitatea Titu Maiorescu şi de şase ani realiza emisiunea „Cafeneaua sufletelor“. Pe site-ul revistacafeneauasufletelor.ro, Andreea Chirvasiu se prezenta drept „practician în terapia cu Îngeri“, postură din care oferea „răspunsuri la întrebări cu ajutorul Arhanghelilor şi Îngerilor“.
 
Terapia cu Îngeri este un termen popularizat de psihologul american Doreen Virtue, autoarea mai multor cărţi referitoare la acest subiect, printre care „Terapia cu ingeri“, „Medicina ingerilor“ sau „Arhanghelii si Maestrii ascetic“. Potrivit almeea.com, „terapia cu îngeri este o metodă de vindecare spirituală care implică lucrul cu îngerul păzitor al unei personae şi cu arhanghelii, pentru a vindeca şi a armoniza fiecare aspect al vietii“. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările