Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Vreau să arăt că se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Vreau să arăt că se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Adriana Simionescu FOTO Pro TV

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a urcat pe scena de la „Vocea României“ în ediţia de vineri, 20 septembrie, a show-ului de la Pro TV. Antrenorul Tudor Chirilă a avut o reacţie emoţionantă după melodia interpretată de aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adriana Simionescu, în vârstă de 16 ani, a cântat la „Vocea României“ piesa lui Emeli Sande, „My Kind of Love“, interpretare care l-a făcut pe Horia Brenciu să îşi întoarcă scaunul şi să o ia astfel în echipa lui.
 
Întrebată cum s-a gândit să vină la „Vocea României“, Adriana a răspuns: „Am vrut să arăt lumii că premiile mele, lucrurile pe care le-am făcut, au fost făcute de mine şi nu de numele lui (Adrian Minune – n.r.)“.
 
Tudor Chirilă a avut o reacţie emoţionantă după prestaţia concurentei: „Eu aş vrea să-ţi mulţumesc pentru faptul că tu consideri «Vocea României» locul în care este fără discuţii faptul că ascensiunea unui concurent nu ţine decât de evoluţia lui şi în niciun caz de jocuri de culise şi aşa mai departe. Întotdeauna lumea de acasă crede că noi suntem nişte păpuşi în nişte scaune, care am putea să acceptăm diverse manevre de culise vizavi de ascensiunea unuia sau altuia dintre concurenţi“. 
 
„Şi mă bucur că vine un tânăr ca tine care spune: am venit la «Vocea României» ca să scap de comentariile tuturor celor care vin să spună despre mine că nu sunt produsul muncii mele, ci produsul relaţiilor tatălui meu. Ştiu ce înseamnă să duci povara unui nume, te admir pentru dorinţa ta de a demonstra lucrul ăsta şi îmi pare foarte bine că Horia s-a întors şi vă doresc mult succes împreună“, a continuat Chirilă. 
 
„Domnişoara Simionescu, care ulterior am aflat că e fiica lui Adrian Minune, a intrat pe frecvenţa mea şi într-adevăr are o voce mare. Ea cred că a aşteptat un om ca mine“, a spus Brenciu la finalul jurizării.
 
„Tatăl meu este Adrian Minune şi este cântăreţ de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este şi un privilegiu, dar şi o povară“, îşi începe povestea tânăra de 16 ani.
 
„Încă de la grădiniţă am fost marginalizată de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram ţigancă. Nu aş dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care munceşte el nu mi se potriveşte, nu mi se pare safe pentru o fată“, crede Adriana.
 
În prezent, ea este elevă la Dinu Lipatti, după ce şi-a convins tatăl să o lasa să studieze muzica. Adriana studiază canto-jazz şi îşi doreşte să îşi faca o carieră internaţională, prin propriile puteri, potrivit stirileprotv.ro.
 
„Aş vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult - ca Beyonce. Ştiu că o să fie foarte multe păreri, unele bune, altele mai puţin bune, dar sunt ale lor. De unele ţin cont, de altele - nu. E bine pentru mine că antrenorii nu ştiu cine sunt eu, pentru că vreau să dovedesc lumii întregi că eu sunt Adriana Simionescu, nu Adriana, fata lui Adrian Minune, şi că da, se poate şi fără banii lui tati“ , mai spune tânăra.
 

 
Te-ar putea interesa şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările