Dana Budeanu şi Emil Rengle s-au retras din show-ul „Uite cine dansează!“: primele declaraţii ale celor doi

Dana Budeanu şi Emil Rengle s-au retras din show-ul „Uite cine dansează!“: primele declaraţii ale celor doi

Dana Budeanu şi Emil Rengle FOTO Pro TV

Perechea formată din Dana Budeanu şi Emil Rengle a decis să se retragă din show-ul „Uite cine dansează!“ după ce vedeta a suferit o accidentare destul de serioasă, rupându-şi o coastă în timpul repetiţiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dana Budeanu şi Emil Rengle au abandonat concursul „Uite cine dansează!“, după ce Dana Budeanu şi-a rupt o coastă şi şi-a fisurat o alta în timpul repetiţiilor. Anunţul a fost făcut la finalul celei de-a doua ediţii a show-ului de la Pro TV, după ce Dana Budeanu a fost transportată la spital din cauza durerilor puternice. 

Dana a făcut tot posibilul să înveţe mişcările de dans ale stilului pe care ar fi trebuit să-l prezinte în cea de-a doua ediţie „Uite cine dansează!“, şi-a dorit să rămână în ringul de dans, însă, din cauza, accidentării este nevoită să renunţe la competiţie, transmit reprezentanţii Pro TV.  Dana Budeanu are o coasta rupta si una fisurata, însă are parte de cele mai bune îngrijiri şi recuperarea va fi una completă.

„Sunt un om care nu a fost nici măcar răcit o dată în ultimii aproape 20 de ani. Starea în care mă aflu este pur şi simplu una de şoc. Am avut, într-adevăr, cea mai grea coregrafie, dar nu m-am aşteptat ca acest lucru să însemne imobilizarea mea fizică la propriu şi asta pentru că sunt un dansator amator, care nu-şi poate evalua real efortul fizic. Nu ştiu ce să spun, însă am să transmit tuturor cuvintele ultimului prinţ în viaţă al intelectualităţii româneşti, Neagu Djuvara: «Îmi lipseşte dansul. Am fost un pătimaş al dansului. Faptul că la 99 de ani nu mai pot, de altfel, nu mă mai pofteşte nimeni ca să mai dănţuiesc în momentul de faţă, este lipsa cea mai mare pe care o resimt acum. Dansul era o nebunie...»“, a declarat Dana Budeanu.

Emil Rengle, partenerul şi coregraful Danei Budeanu la „Uite cine dansează!“, a completat: „Experienţa de la «Uite cine dansează!» s-a dovedit a fi atât pentru mine, cât şi pentru Dana, una pe cât de scurtă, pe atât de intensă. Participarea la această emisiune mi-a adus aminte de un lucru pe care mulţi oameni îl uită: femeile sunt fragile şi vulnerabile. Iar eu am avut momente în care am uitat treaba asta în timpul repetiţiilor. Spun asta pentru că Dana este unul dintre cei mai ambiţioşi şi puternici oameni pe care îi cunosc, iar atitudinea şi forţa ei interioară m-au făcut să uit fix de fragilitatea care le face pe femei atât de speciale. Şi eu şi Dana împărtăşim cumva aceeaşi viziune asupra existenţei noastre şi anume că viaţa trebuie trăită la intensitate maximă. Asta am încercat să dobândim în perioada scurtă în care am făcut parte din acest proiect minunat. Am vrut să ne depăşim limitele şi poate că am tras prea mult de noi şi, din nefericire, nu tot timpul voinţa şi tăria de caracter sunt în concordanţă cu puterea noastră fizică. A fost o plăcere să dansez alături de Dana şi sunt convins că vom mai dansa în multe alte ocazii împreună. Le urez succes colegilor noştri şi îi voi urmări cu emoţie în fiecare luni seară.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările