Cine sunt cuplurile din al cincilea sezon „Insula iubirii“: doi foşti concurenţi revin în Thailanda

Cine sunt cuplurile din al cincilea sezon „Insula iubirii“: doi foşti concurenţi revin în Thailanda

Denisa şi Adrian FOTO Antena 1

Reprezentanţii postului Antena 1 au anunţat ce cupluri îşi vor testa relaţia pe „Insula iubirii“ începând de luni, 22 aprilie, de la 20.00. Printre acestea, doi parteneri se reîntorc în Thailanda, însă la braţul altor persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon „Insula iubirii“ va începe în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1. Patru cupluri îşi vor testa iubirea în Thailanda, unde vor fi provocate de ispite masculine şi feminine. 
   
Teodora (34 de ani) şi Eusebiu (37 de ani) au o relaţie de un an. Cei doi susţin că au încredere unul în celălalt, dar îşi doresc „să vadă adevărata faţă a celuilalt“. Lipsa geloziei în cuplu este principalul atu al celor doi, motivul fiind faptul că dragostea lor este una cerebrală. 

„Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă“, a spus Eusebiu. „Dacă până la vârsta aceasta nu a reuşit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu“, mai spune Eusebiu. 
 
Teodora şi Eusebiu FOTO Antena 1
 
Denisa (21 de ani) şi Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani şi se gândesc deja la următorul pas în relaţia lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind şi primul iubit al tinerei. „Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile“, a spus Denisa. De partea cealaltă, Adrian mărturiseşte că a profitat de faptul că Denisa este atât de mică şi şi-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi şi dorinţe, aşa că a făcut înscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl „deturneze“ din relaţia lor.  
 
Denisa şi Adrian FOTO Antena 1
 
Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturiseşte că acesta este bărbatul vieţii ei. „Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deşteaptă, pentru că aşa m-a făcut pe mine să fiu, asta îşi doreşte“, a mărturisit Geanina. „Ce poate să aibă o ispită? Atât timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?“, susţinea Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez. 
 
Geanina şi Costas FOTO Antena 1
 
În plus, „Insula Iubirii“ va întâmpina în Thailanda şi un cuplu neaşteptat. În urmă cu un an, Aurel şi Diana se aflau în aceeaşi ipostază, dar la braţul altor parteneri. Amândoi au trădat şi au abandonat persoanele alături de care au venit şi au trăit experienţe intense în braţele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză. 

„Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el“, a declarat Diana. Tocmai de aceea, cei doi au fost chemaţi pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunţă. Cu un atu în faţa celorlalţi concurenţi, cei doi s-au arătat mult mai reţinuţi în declaraţii. „Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo. În capul meu deja ştiu ce o să facă“, a recunoscut Aurel.  
 
Aurel şi Diana FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: