Apocalipsa zombie revine în România odată cu premiera serialului „Fear the Walking Dead“ VIDEO

Apocalipsa zombie revine în România odată cu premiera serialului „Fear the Walking Dead“ VIDEO

Primul episod al „Fear the Walking Dead“  va putea fi urmărit în premieră, subtitrat, la televiziunea AMC, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 04.00

„Fear the Walking Dead“, unul dintre cele mai aşteptate noi seriale americane ale anului, va avea premiera în România, luni, la televiziunea AMC, şi va introduce publicul într-o atmosferă tensionată,în care o familie disfuncţională încearcă să se ferească de virusul care generează apocalipsa zombie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fear the Walking Dead“ este serialul-pereche al „The Walking Dead“, care a fost cel mai urmărit show de televiziune din SUA în rândul adulţilor cu vârsta de 18-49 ani. Astfel, este de aşteptat ca noul serial să atragă o audienţă impresionantă la nivel internaţional, mai ales că prezintă începuturile apocalipsei zombie, care a stat în centrul acţiunii din „The Walking Dead“.
 
Prezentarea începutului apocalipsei zombie le-a impus realizatorilor noului serial „Fear the Walking Dead“ implicarea unei distribuţii noi, care îi include pe actriţa Kim Dickens, în rolul consilierei şcolare Madison Clark, şi pe actorul Cliff Curtis, în rolul profesorului Travis Manawa. Aceştia lucrează la un liceu din Los Angeles şi încearcă să menţină o relaţie de familie normală cu copiii lor, care provin din foste căsnicii.
 
Fiica lui Madison, Alicia (interpretată de actriţa Alycia Debnam-Carey), şi fiul lui Travis, Chris (interpretat de actorul Lorenzo James Henrie), nu sunt foarte încântaţi de relaţia de dragoste a celor doi părinţi ai lor. Relaţia familială a acestora este afectată şi de faptul că fiul lui Madison, Nick (interpretat de actorul Frank Dillane), este dependent de droguri, implicându-se în tot felul de situaţii conflictuale. De altfel, acesta este şi cel care descoperă existenţa unui „virus“, care infectează din ce în ce mai multe persoane şi le transformă în zombie. Astfel, pentru a supravieţui în această societate care se schimbă rapid, Madison şi Travis încearcă să îşi strângă laolaltă familia disfuncţională.
  
Primele două episoade din cele şase cât are în total primul sezon al „Fear the Walking Dead“ - care au fost oferite spre vizionare agenţiei Mediafax, înaintea premierei oficiale, de către reprezentanţii televiziunii AMC - le propun telespectatorilor o acţiune mai degrabă apropiată de cea dintr-un serial de tip dramă, având mai puţine accente de tip horror. Însă accentele apocaliptice par să evolueze de la un episod la altul, pe măsură ce „persoanele infectate“ cu virusul a cărui origine nu este cunoscută devin violente, încep să creeze haos şi să îi atace pe locuitorii acelei societăţi care fusese una normală până atunci.
 
În România, primul episod al „Fear the Walking Dead“  - care are o durată de 90 de minute, comparativ cu durata de câte o oră a celorlalte cinci episoade ale noului serial - va putea fi urmărit în premieră, subtitrat, la televiziunea AMC, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 04.00. Primul episod al serialului va fi difuzat, în reluare, luni, de la ora 23.00, după cum au precizat reprezentanţii televiziunii AMC. Şi următoarele cinci episoade ale primului sezon al serialului „Fear the Walking Dead“ vor fi transmise în România simultan cu AMC SUA şi vor fi redifuzate de la ora 23.00.
 
„Anticiparea din întreaga lume pentru «Fear the Walking Dead» a atins un crescendo şi suntem extaziaţi pentru difuzarea serialului pentru fanii din toată lumea în acelaşi timp cu SUA“, declara, în luna iulie, Bruce Tuchman, preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. „Chiar dacă se află în Hong Kong, Bucureşti sau São Paulo, telespectatorii AMC vor putea să participe împreună la călătoria şi experienţa începutului apocalipsei zombie“, mai spunea la momentul respectiv Bruce Tuchman.
Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert sunt producătorii executivi ai „Fear the Walking Dead“, iar David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios.
 
Totodată, AMC Global, compania care distribuie televiziunea AMC, a anunţat, la începutul lunii august, că au fost comandate deja 15 episoade pentru un al doilea sezon al serialului „Fear the Walking Dead“, care vor fi difuzate în 2016.
 
AMC este unul dintre cele mai populare şi premiate branduri de televiziune, care oferă telespectatorilor programe sub sloganul „Ceva mai mult“. AMC este şi singura televiziune din istorie premiată cu Emmy pentru Cel mai bun serial dramatic timp de patru ani consecutiv. Printre cele mai apreciate seriale originale ale AMC se numără „Mad Men“, „Breaking Bad“ şi „The Walking Dead“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările