LP va deschide concertul trupei Kings of Leon din Bucureşti VIDEO

LP va deschide concertul trupei Kings of Leon din Bucureşti VIDEO

LP a atras atenţia odată cu single-ul „Lost on You“ FOTO Michael Conte

Artista americană Laura Pergolizzi, cunoscută drept LP, va cânta în deschiderea concertului pe care formaţia rock Kings Of Leon îl va susţine în această vară la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

LP va deschide primul concert pe care Kings Of Leon îl va susţine în România, pe 17 iunie, la Arena Naţională din Capitală. Evenimentul este organizat de Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului București.
 
Show-ul rockerilor din Nashville ese inclus în turneul mondial de promovare al celui mai recent album, „Walls“, iar biletele sunt disponibile pe site-ul bilete.ro la preţurile de 95 de lei (Categoria 5), 160 de lei (Categoria 3), 180 de lei (Categoria 2), 190 de lei (Gazon), 230 de lei (Categoria 1), 285 de lei (Golden) şi 500 de lei (VIP).
 
LP cântă rock, pop, indie rock, indie pop şi alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat „Heart-Shaped Scar“. În postura de compozitoare a scris, printre mulţi alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este „Lost on you“, lansat în iunie 2016, iar alături de single-ul „Muddy Waters“ fac parte din cel de al patrulea album al artistei. LP a mai concertat la Arenele Romane din Bucureşti, în septembrie 2016.
 
 

Grupul indie-rock Kings Of Leon, înfiinţat în anul 2000, este alcătuit din fraţii Caleb (voce, chitară), Jared (chitară bas, backing vocals) şi Nathan Followill (tobe, percuţie) şi verişorul lor Matthew Followill (chitară, backing vocals).

Primele discuri au avut un stil marcat de rockul din sudul american, cu influenţe blues şi country, asemănat adeseori de criticii de specialitate cu cel al trupei The Strokes, dar, gradual, stilul formaţiei Kings Of Leon a evoluat, s-a maturizat şi a inclus o varietate de alte genuri muzicale, precum rock alternativ, garage rock, post-punk. Cel de-al patrulea album de studio al grupului, „Only by the Night“, lansat în septembrie 2008, i-a adus celebritatea, a fost bine primit de criticii muzicali şi a inclus câteva piese de mare succes, precum „Sex on Fire“, „Use Somebody“, „Closer“ şi „Crawl“. Albumul „Mechanical Bull“, apărut pe piaţă în anul 2013, a primit şapte nominalizări la premiile Grammy, câştigând trei dintre aceste trofee.

     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: