Inna a lansat videoclipul celui mai recent single, „Yalla“ VIDEO

Inna a lansat videoclipul celui mai recent single, „Yalla“ VIDEO

În această perioadă, Inna promovează albumul „INNA“ în turneu prin Europa FOTO Dorin Constanda

Inna (29 de ani) a lansat videoclipul piesei „Yalla“, o melodie în limba arabă, care face parte din albumul care îi poartă numele de scenă.

Piesa este inclusă pe albumul „INNA“, lansat în urmă cu trei săptămâni, cel de-al patrulea disc din cariera artistei. Filmările videoclipului au avut loc în Maroc, au durat trei zile, iar regia i-a aparţinut lui Barna Nemethi, cu care Inna a colaborat şi pentru piesele „Good Time“ şi „In Your Eyes“. De altfel, Inna a abordat şi rolul de co-regizor, alături de John Perez. DP au fost John Perez şi Bogdan Daragiu.

John Perez este unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai cinematografiei la nivel internaţional, lucrând cu artişti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys şi Lady Gaga, printre alţii. Cu Bogdan Daragiu, Inna a lucrat la numeroase proiecte până în prezent. Mokhtar Khaled s-a ocupat de editare, acesta fiind unul dintre cei mai cunoscuţi regizori şi DP români.

Piesa „Yalla“ a fost compusă şi produsă de Sebastian Barac şi Marcel Botezan, împreuna cu Inna şi Nadir. „«Yalla» este una dintre cele mai energice piese de pe albumul «INNA», mă bucur mult că am filmat videoclipul în Marrakesh. Abia aştept să văd reacţiile fanilor mei când vor vedea videoclipul, ştiu că piesa este pe placul lor“, ​a declarat artista.​

​Ţinutele Innei au fost create de designeri români precum Cristina Săvulescu, Pas du Tout (Mădălina Dorobanţu), Wanda’s Dream New York, Artizana şi Tria Alfa.

În această perioadă, Inna promovează albumul „INNA“ în turneu prin Europa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: