Cântăreaţa Taylor Swift a dezvăluit că iubitul ei, actorul Joe Alwyn, este coautorul misterios al albumului „Folklore”

Cântăreaţa Taylor Swift a dezvăluit că iubitul ei, actorul Joe Alwyn, este coautorul misterios al albumului „Folklore”

Joe Alwyn are o relaţie cu Taylor Swift, de trei ani. Foto Getty Images

Cântăreaţa americană Taylor Swift a dezvăluit că misteriosul coautor William Bowery, creditat pe cel mai recent album lansat de ea, „Folklore”, este de fapt iubitul său, actorul englez Joe Alwyn.

Ştiri pe aceeaşi temă

„William Bowery este Joe”, spune ea în filmul „Folklore: The Long Pond Studio Sessions”, lansat de Disney+, în care interpretează piese de pe album şi vorbeşte despre realizarea materialului discografic, relatează BBC.

Bowery este creditat drept co-autor al pieselor „Betty” şi „Exile”.

Fanii au speculat că ar putea fi vorba despre un pseudonim al actorului englez, care are o relaţie cu Swift de trei ani.

Artista în vârstă de 30 de ani a lansat cel de-al optulea albumul, înregistrat în izolare, în luna iulie. El este produs de Jack Antonoff şi Aaron Dessner.

În documentar, ea recunoaşte că au fost multe discuţii despre William Bowery şi identitatea lui. Antonoff şi Dessner ştiau despre cine e vorba.

„Joe cântă la pian foarte frumos şi a făcut mereu lucruri creative”, mai spune ea. Swift a dezvăluit că Alwyn a scris întreaga partitură de pian pentru „Exile” şi, iniţial, a cântat partea de duet care a fost ulterior înregistrată de Justin Vernon de la Bon Iver.

Colaborarea lui pentru „Betty” a venit după ce Swift l-a auzit dintr-o altă încăpere cântând întregul refren.

Taylor Swift şi Joe Alwyn, care a jucat în filme ca „The Favourite”, „Mary Queen of Scots” şi „Harriet”, şi-au menţinut relaţia departe de presă şi public.

Alwyn s-a născut în 1991, în Tunbridge Wells (Kent), şi a crescut la Londra. Recent, el a încheiat filmările pentru „The Souvenir: Part II”, programat să fie lansat în 2021.

Swift a primit săptămâna aceasta şase nominalizări pentru premiile Grammy 2021, inclusiv la categoria „Album of the Year”. Până în prezent, ea a câştigat 10 trofee Grammy din 41 de nominalizări.

Luna trecută, „Folklore” a devenit primul disc care a fost vândut anul acesta în peste 1 milion de copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările