Andra a câştigat Best Romanian Act la Premiile MTV Europe Music Awards 2014

Andra a câştigat Best Romanian Act
la Premiile MTV Europe Music Awards 2014

Andra a intrat în cursa pentru Cel mai bun artist din Estul Europei FOTO Bogdan Moldovan

Andra a fost desemnată Best Romanian Act la premiile MTV Europe Music Awards 2014. Artista, care a intrat în cursa pentru cel mai bun artist din România alături de Antonia, Smiley, Elena Gheorghe şi Maxim, a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andra va concura mai departe la categoria Europe East - alături de artişti din Israel, Polonia, Rusia şi Adria (regiunea fostelor tari iugoslave) – iar dacă va primi suficiente voturi va ajunge în etapa finală: Worldwide Act.

Cântăreaţa va putea fi votată până pe 29 octombrie, pe site-ul http://ro.mtvema.com/voteaza#cat=europe-east şi are astfel şansa de a ajunge direct la gala MTV EMA 2014, care va avea loc la Glasgow, pe 9 noiembrie.

„Mulţumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordaţi la categoria Europe East! Numai cu ajutorul vostru pot câştiga“, le-a transmis Andra fanilor săi. Ultima piesă a artistei este un duet cu Liviu Teodorescu, „Aşa e dragostea“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: