Alex Velea este convins că relaţia cu Antonia i-a adus ghinion pe plan muzical: „Parcă am fost pedepsit“

Alex Velea este convins că relaţia cu Antonia i-a adus ghinion pe plan muzical:
„Parcă am fost pedepsit“

Antonia şi Alex velea

Norocos în dragoste, dar „pedepsit“ pe plan profesional. Aşa pare că se consideră Alex Velea (36 ani). Artistul declară că odată cu intrarea Antoniei în viaţa lui, radiourile nu i-au mai difuzat piesele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitata la podcastul „Aproximativ discuţii’, cu Gojira, artistul a declarant că este nemulţumit de faptul că melodiile sale nu mai sunt difuzate atât de des la radio. 

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puţin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă", a spus artistul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările