VIDEO Scenă de sex incestuos între câştigătorii de la Oscar, Julianne Moore şi Eddie Redmayne

Scena de sex incestuos dintre câştigătorii Oscarului, Julianne Moore şi Eddie Redmayne

Oscar 2015. Actorii Julianne Moore şi Eddie Redmayne au adus aminte, odată cu câştigarea statuetelor Oscar pentru „cea mai bună actriţă în rol principal“, respectiv „cel mai bun actor în rol principal“, de scenele de sex incestuos pe care le-au jucat împreună în filmul „Savage Grace/Atracţie Sălăbatică“.

Înainte de a câştiga fiecare un premiu Oscar, Julianne Moore („cea mai bună actriţă în rol principal“ - „Still Alice“) şi Eddie Redmayne („cel mai bun actor în rol principal“ - „The Theory of Everything“) au jucat împreună în pelicula „Savage Grace/Atracţie Sălăbatică“ (2007), lungmetraj în care cei doi sunt în centrul unei scene de sex incestuos.

Oscar 2015. Eddie Redmayne şi Julianne Moore, scenă de sex în „Atracţie Sălbatică“

„Savage Grace“ are la bază romanul nonficţional omonim scris de Natalia Robins şi Steven M.L. Aronson care investighează condiţiile misterioase în care a fost ucisă Barbara Daly Baekeland pe 17 noiembrie 1972, într-un apartament din Londra, specifică cinemagia.ro.

Barbara Daly (Julianne Moore) este o femeie frumoasă din clasa de mijloc a societăţii care visează să intre în cercurile înalte ale aristocraţiei americane, motiv pentru care se căsătoreşte cu Brooks Baekeland, nepotul inventatorului maselor plastice şi moştenitorul unei imense averi. Singurul fiu al cuplului este Tony, pe care mama lui îl copleşeşte cu atenţii din fragedă copilărie, dar pe care tatăl îl consideră un eşec, deoarece vădeşte încă de la început înclinaţii homosexuale. Relaţiile strânse dintre Barbara şi Tony, care devin tot mai nefireşti şi echivoce pe măsură ce băiatul înaintează în vârstă, se transformă într-un fel de complex oedipian după ce soţii Baekeland se decid să se despartă definitiv.

Incestul abia sugerat capătă contur atunci când în casa Barbarei Daly Baekeland şi a lui Tony se stabileşte Sam Greene, un tânăr de care atât mama, cât şi fiul se simt atraşi din punct de vedere fizic şi cu care încep - mai întâi individual şi apoi împreună - o relaţie amoroasă. Iar de aici până la izbucnirea unei tragedii nu mai este decât un singur pas.

Oscar 2015. Câştigătorii ediţiei din acest an

Britanicul Eddie Redmayne, în vârstă de 33 de ani, a triumfat la categoria „cel mai bun actor în rol principal“ datorită interpretătii celebrului Stephen Hawking, omul care, în ciuda unui handicap fizic, a avut succes în domeniul fizicii. Întreaga poveste a artistului, precum şi reacţia astrofizicianului după vizionarea filmului „The Theory of Everything/ Teoria întregului“ le puteţi afla de aici.

Julianne Moore a declarat, odată cu primirea Oscarului pentru „cea mai bună actriţă în rol principal“, că se simte încântată pentru că a putut atrage atenţia asupra maladiei Alzheimer prin rolul ei, râzând la începutul discursului: „Am citit o ştire şi am aflat că un premiu Oscar te face să trăieşti cinci ani în plus, dacă este adevărat, atunci chiar vreau să mulţumesc Academiei pentru că soţul meu este mai tânăr decât mine“, a spus ea.

Drama cu accente comice „Birdman/ Omul pasăre“ a fost desemnată „cel mai bun film“. Actorul J.K. Simmons a câştigat pentru rolul secundar din filmul „Whiplash“, în timp ce Patricia Arquette a triumfat datorită interpretării din „Boyhood/ 12 ani de copilărie“. Mai multe despre detalii desfăşurătorul galei Oscar 2015 pot fi citite aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările