Ewan McGregor va reveni în rolul Obi-Wan Kenobi într-un serial Disney+

Ewan McGregor va reveni în rolul Obi-Wan Kenobi într-un serial Disney+

Ewan McGregor FOTO Guliver/Getty Images

Actorul scoţian Ewan McGregor (48 de ani) va reveni  în rolul lui Obi-Wan Kenobi într-un serial Disney+ dedicat maestrului Jedi, personaj pe care l-a interpretat pentru prima dată în urmă cu 20 de ani.

Ewan McGregor se întoarce în rolul lui Obi-Wan Kenobi, personaj pe care l-a jucat pentru prima dată în anul 1999, în „The Phantom Menace“, scrie The Guardian.
 
Iniţial, studiourile aveau în plan realizarea unui lungmetraj dedicat personajului, însă proiectul a devenit serial programat să debuteze pe noua platformă de streaming ce va fi lansată pe 12 noiembrie.
 
Serialul urmează filmului „Han Solo“, dezamăgitor din punct de vedere al încasărilor şi al criticilor primite, iar în pregătire se află un alt spioff al „Star Wars“, cu Diego Luna şi Alan Tudyk în distribuţie, notează News.ro.
 
Mai multe detalii despre serialul dedicat lui Obi-Wan Kenobi urmează să fie dezvăluite.
 
McGregor a interpretat personajul în „The Phantom Menace“ (1999), „Attack of the Clones“ (2002) şi „Revenge of the Sith“ (2005). În plus, actorul şi-a împrumutat vocea pentru „Star Wars: The Force Awakens“ (2015).
 
Ewan McGregor, în „The Phantom Menace“ FOTO The Guardian/Lucasfilm
 
Anul acesta, McGregor - premiat cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria „Fargo“ (2014) - va putea fi văzut în „Doctor Sleep“, continuare a „The Shining“ după Stephen King.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: