VIDEO Vladimir Drăghia, bruscat şi amendat de jandarmi în faţa Ateneului: „Dom'le, sunteţi nebuni? De ce trageţi aşa de mine?“

VIDEO Vladimir Drăghia, bruscat şi amendat de jandarmi în faţa Ateneului: „Dom'le, sunteţi nebuni? De ce trageţi aşa de mine?“

Vladimir Drăghia şi forţele de ordine s-au contrazis minute în şir FOTO Captură video Camelia Tabacu

Actorul Vladimir Drăghia (32 de ani) a avut un conflict cu jandarmii şi s-a ales cu o amendă joi seară, când a fost îndepărtat din zona Ateneului Român, unde aproximativ 1000 de persoane au protestat în timpul ceremoniei de preluare a preşedinţiei Consiliului UE.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un videoclip postat de Camelia Tabacu pe YouTube este surprinsă şi o parte din disputa lui Vladimir Drăghia cu forţele de ordine. Vedeta TV susţine că se afla în zona Ateneului Român şi încerca să traverseze pentru a ajunge la maşina soţiei, moment în care jandarmii au început să-l bruscheze şi i-au rupt hainele. Precizăm că traficul a fost restricţionat joi seară în zona Ateneului Român pe timpul ceremoniei de preluare a preşedinţiei UE de către România, la care au participat înalţi demnitari. 
 
„Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu maşina, şi m-au luat de mână, m-au tras. Am zis: Dom’le, trebuie doar să mă ia nevasta cu maşina din stradă. Şi mi-au zis că nu am voie. OK, nu am voie, dar lasă-mă în pace. Trăgea de mine...“, susţine Vladimir Drăghia în filmare. 
 
Pe de altă parte, unul dintre jandarmi spune că vedeta i-a înjurat şi i-a lovit. „Eu am început să înjur aşa, de nebun? Aşa îmi vine mie, merg pe stradă şi înjur. Dar credeţi că vă crede cineva când spuneţi asta? Eu mergeam pe stradă. Pe mine o să mă creadă cine vede că mi-aţi rupt asta (haina – n.r.), cine vede că soţia este aici cu copilul. Cu ce vă deranjam? (...) Am spus: Dom’le, sunteţi nebuni? De ce trageţi de mine? (...) Este incredibil!“, a explicat Drăghia, negând că i-ar fi înjurat. 
 
Pe filmare se aude şi cum un poliţist anunţă că îi va da amendă. Contactat de Mediafax, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a confirmat că Vladimir Drăghia a fost amendat cu 200 de lei pentru „adresarea de injurii forţelor de ordine“.
 
Momentul este surprins la minutul 09.00.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: