Tudor Chirilă: „La fiecare nouă zile moare cam cât o Sala Palatului plină de oameni”

Tudor Chirilă: „La fiecare nouă zile moare cam cât o Sala Palatului plină de oameni”

Crezi că SARS-CoV-2 dă „o simplă răceală”? Uită-te spre parcările pline cu ambulanţe de la UPU, la spitalele sufocate de bolnavi şi la unităţile de terapie intensivă unde lupta pentru un loc liber este acerbă! Tudor Chrilă te provoacă la altceva: să-ţi imaginezi o Sala Palatului plină de oameni pe scaune, cam 3.500. Şi toţi sunt morţi. Pentru că atâţia oameni răpune coronavirusul la fiecare 9 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Chirilă a avut joi o postare curajoasă pe pagina sa de Facebook. A vorbit despre morţii valului 4, convins fiind că mesajul lui va inflama o mulţime de antivaccinişti.

 
Chirilă: „Imaginaţi-vă Sala Palatului plină de oameni... morţi”
„Aş putea să postez o pisică. Cu puţin efort, aş mulţumi pe toată lumea. Doar că nu am în plan aşa ceva. Aşa că o să încerc să creez o imagine, că poate valorează mai mult decât orice. Imaginaţi-vă Sala Palatului plină ochi, pe scaune, fără oameni în picioare. Aşa, ca la un concert de muzică clasică. Plină de oameni. Doar că ei sunt morţi. Fiecare încremenit într-o expresie contorsionată de surpriza morţii. 3.500 de morţi. În perioada asta, la fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului. De aceeaşi boală”, a scris artistul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările