„Sora“ neştiută a Prinţesei Diana. Cine e superba Jemima Khan, fosta nevastă a premierului Pakistanului, femeia care i-a furat iubitul lui Gillian Anderson?

„Sora“ neştiută a Prinţesei Diana. Cine e superba Jemima Khan, fosta nevastă a premierului Pakistanului, femeia care i-a furat iubitul lui Gillian Anderson?

Actriţa Gillian Anderson, devenită celebră în urma rolului Agentului Scully din serialul "Dosarele X", n-a început anul cu bine. Aceasta tocmai ce s-a despărţit de partenerul ei de patru ani, Peter Morgan, britanicul care a creat serialul- fenomen "The Crown", despre familia regală britanică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Motivul este... o altă femeie. Dar nu orice femeie. Noua iubită a celui care i-a dat papucii lui Gillian este britanica Jemima Goldsmith, fostă Khan, în vârstă de 46 de ani, care, culmea, era bună prietenă şi cu Gillian Anderson.

Mai interesant este că această Jemima a fost confidenta şi amica intimă a regretatei Prinţese Diana, pe care aceasta din urmă o privea ca pe o soră mai mică. Mai mult, cu puţin timp înainte să moară, Prinţesa Diana se gândea să se căsătorească cu marea ei iubire, chirurgul de origine pakistaneză Hasnat Khan, aşa că a apelat la sfatul Jemimei, prietena ei fiind atunci măritată cu viitorul premier al Pakistanului, fostul jucător de crichet Imran Khan. Cei doi au fost căsătoriţi din 1995 şi până în 2004 şi au avut doi copii.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările