Selma Blair e „zeiţa războinică“ care luptă cu scleroza multiplă. „Mama nu e bolnavă, e curajoasă!“, spune fiul ei

Selma Blair e „zeiţa războinică“ care luptă cu scleroza multiplă. „Mama nu e bolnavă, e curajoasă!“, spune fiul ei

„Zeiţa războinică“ i se spune actriţei care suferă de scleroză multiplă şi care a trecut de la mersul în baston pe covorul roşu, anul trecut, la ipostazele sexy de acum. Nu s-a vindecat. Nu există aşa ceva în cazul sclerozei multiple. Cel mult poţi pretinde un trai cât de cât normal.

Doar că Selma (48) se încăpăţânează să ne demonstreze că se poa­te mai mult decât o viaţă decentă. Ea se lup­tă, vorba fanilor ei, pentru nişte zile străluci­te, pentru nopţi liniştite, fără dureri, amorţeli sau ameţeli năucitoare.

Pentru că traseul ei - de când a fost diagnosticată, în cursul anu­lui 2018, până-n prezent - este remarcabil. În 2019, a păşit ajutându-se de baston pe covorul roşu de la petrecerea Oscar a Vanity Fair. Ce-i drept, nu era un baston medical, ci un acceso­riu glamorous, din piele neagră, încrustat cu un diamant roz. De parcă era regină, nu un pa­cient deformat de boală. Apoi a urmat calvarul. 

Chimioterapia i-a cauzat stări greu de îndurat, pe care le-a făcut publice pe reţelele de so­cializare. A postat imagini cu fiul Arthur Saint Bleick (9) care-i tundea părul, dar şi mesaje sfâşietoare, în care dezvăluia, de-abia putând să tasteze pe telefon, că boala avansează şi o imobilizează tot mai mult.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările