Roger Waters s-a căsătorit pentru a cincea oară, la 78 de ani. Povestea de dragoste dintre cofondatorul Pink Floyd şi fosta sa şoferiţă

Roger Waters s-a căsătorit pentru a cincea oară, la 78 de ani. Povestea de dragoste dintre cofondatorul Pink Floyd şi fosta sa şoferiţă

Roger Waters, Foto: shutterstock

Roger Waters, unul dintre cofondatorii grupului Pink Floyd, s-a căsătorit pentru a cincea oară, la vârsta de 78 de ani, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate, noua sa şoţie, Kamilah Chavis, îi este parteneră de cinci ani, transmite Agerpres.
 
Fostul chitarist şi solist al trupei Pink Floyd a anunţat pe neaşteptate această veste pe reţeaua de socializare Instagram. Roger Waters şi Kamilah Chavis s-au cunoscut în vremea când cea care i-a devenit acum soţie i-a fost şofer.
 
Într-un interviu acordat portalului Infobae în 2018, Waters a povestit că a cunoscut-o pe Kamilah la unul dintre concertele sale în urmă cu câţiva ani.
 
„Ea lucra în domeniul transportului. A condus maşina care m-a dus la un concert", a spus muzicianul, care a precizat că a fost vorba de recitalul pe care l-a susţinut la Festivalul Coachella din 2016.
 
Waters a povestit că, în timpul celor două săptămâni cât a fost transportat cu maşina de la hotel spre alte locaţii, a intrat în discuţie cu „şoferiţa" pe care a complimentat-o de mai multe ori.
 
Cei doi au anunţat fericita veste pe Instagram unde au postat şi câteva imagini în care apar în chip de mire şi de mireasă. Nu au dat însă detalii despre ceremonia ce pare să fi avut loc în casa pe care muzicianul o are la New York.
 
Înainte de Kamilah, Waters a mai fost căsătorit cu bijutiera britanică Judith Trim din 1968 până în 1975, iar apoi cu aristocrata Carolyne Christie între 1976 şi 1992.
 
A urmat actriţa din filmul „Frankie and Johnny", Priscilla Phillips, între 1993 şi 2001, dar şi actriţa şi cineasta Laurie Durning, din 2012 până la divorţul lor în 2015.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roger Waters (@rogerwaters)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările