Regina Elisabeta a fost sfătuită să renunţe la cocktailul pe care îl bea seara pentru a rămâne sănătoasă

Regina Elisabeta a fost sfătuită să renunţe la cocktailul pe care îl bea seara pentru a rămâne sănătoasă

Foto Shutterstock

Regina Elisabeta a fost sfătuită de medici să renunţe la cocktailul pe care îl consumă seara pentru a avea în continuare un organism sănătos.

„Reginei i s-a spus să renunţe la băutura de seară, care este de obicei un pahar de martini", a declarat vineri un prieten de familie al monarhului în vârstă de 95 de ani pentru Vanity Fair.

„E nedrept că în această etapă a vieţii ei trebuie să renunţe la una dintre foarte puţinele plăceri."

Surse apropiate Reginei Elisabeta au declarat pentru presă că medicii i-au recomandat reginei să renunţe la alcool, cu excepţia ocaziilor speciale pentru a se asigura că rămâne în formă pentru programul ei încărcat de toamnă, precum şi pentru festivităţile jubileului de platină din luna iunie a anului viitor.
 
Potrivit mai multor rapoarte, femilia regală se bucură de un gin martini care este favoritul Prinţului Charles. Palatul Buckingham are chiar şi propriul brand.
 
În plus, se spune că regina favorizează, de asemenea, un vârf de Dubonnet şi gin, cu o felie de lămâie şi multă gheaţă, precum şi un pahar de şampanie înainte de culcare. 
 
În ceea ce priveşte vinul, ea i-a spus şefului Institutului Naţional de Botanică Agricolă în 2019 că are „viţă de vie în Windsor", dar că nu bea vin cu toate că a auzit că e bun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările