Povestea de iubire dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher: diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul

Povestea de iubire dintre Demi Moore şi Ashton Kutcher: diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul

Ashton Kutcher şi Demi Moore

Deşi mariajul lor a ajuns la final, Demi Moore (49 de ani) şi Ashton Kutcher (33 de ani) au trăit, timp 8 ani, o frumoasă poveste de dragoste, care, pentru o vreme, a spulberat toate tabuurile şi prejudecăţile legate de vârstă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Între cei doi este o diferenţă de 15 ani şi câteva luni, dar atunci când s-au cunoscut, în 2003, au trecut peste orice prejudecată. La vremea respectivă, fosta soţie a lui Bruce Willis avea 40 de ani, iar iubitul ei doar 25. Actriţa a început să se întâlnească cu Kutcher când acesta era un star în ascensiune şi juca în sitcomul „That '70s Show".

Moore mai fusese căsătorită de două ori, prima dată cu cântăreţul Freddy Moore, iar a doua oară, cu starul hollywoodian Bruce Willis, cu care are trei fiice: Rummer (23 de ani), Scout LaRue (20 de ani) şi Tallulah Belle (17 ani). Demi Moore şi Bruce Willis au divorţat în 2000.

Relaţia lui Demi Moore cu Ashton Kutcher a devenit imediat foarte mediatizată, din cauza diferenţei mari de vârstă dintre cei doi, dar în anii care au urmat au părut foarte fericiţi. Ei s-au căsătorit în 2005, iar la nuntă a participat chiar şi Bruce Willis. Secretul unei căsnicii fericite era dezvăluit chiar de Ashton. „Ne rezolvăm problemele înainte ca ele să se transforme în certuri. N-am încercat niciodată s-o schimb pe Demi, nici ea pe mine", declara actorul într-un interviu.

De altfel, tânărul star părea să se înţeleagă de minune cu Bruce Willis, fostul soţ al actriţei. „Ştiu că oamenilor le este greu să înţeleagă, dar petrecem vacanţele împreună, ne creştem copiii împreună. Între mine şi Demi încă există acea legătură specială... Sunt încântat că Ashton s-a dovedit a fi un tip minunat", declara Bruce Willis în 2007.

Zvonuri despre infidelităţile lui Ashton şi despre o posibilă despărţire au apărut încă de acum un an, însă ele s-au înmulţit în ultima vreme, mai ales că, începând din mai 2011, Kutcher s-a mutat de la New York (unde locuia cu Demi) la Los Angeles, unde filma pentru serialul „Two and a Half Men/Doi bărbaţi şi jumătate".

Cei doi nu au petrecut împreună aniversarea a şase ani de căsătorie, pe 24 septembrie 2011. Potrivit tabloidelor, cu o zi înainte, Ashton Kutcher s-a aflat în San Diego, unde a petrecut în mai multe cluburi şi unde şi-ar fi făcut de cap cu o tânără de 22 de ani, Sara Leal.
Ulterior, aceasta a oferit în poresa tabloidă mai multe detalii despre aventura sa cu actorul. „Am fost atrasă de el şi el de mine", a declarat Sara Leal, „condimentându-şi" povestea cu amănunte picante, inclusiv faptul că au făcut sex neprotejat. Leal a mai declarat că actorul îi spusese că este despărţit de Moore.

Această aventură a afectat-o foarte mult pe Demi Moore, care, la ultimele apariţii în public a afişat o siluetă filiformă, iar actriţa aproape că a devenit o umbră a femeii senzuale care era cândva.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările