Obsesia bolnavă a lui Petter Sellers pentru Sophia Loren. Ce lucruri nebuneşti a făcut pentru ea

Obsesia bolnavă a lui Petter Sellers pentru Sophia Loren. Ce lucruri nebuneşti a făcut pentru ea

Sophia Loren şi Peter Sellers FOTO Profimedia

Chiar şi la 86 de ani, Sophia Loren este una dintre cele mai interesante femei din lume, însă în tinereţe, a fost un sex simbol şi a făcut multe victime. Unul dintre bărbaţii care au renunţat la tot pentru ea, chiar şi la familie, a fost Peter Sellers, la fel de cunoscut în epocă. Numai că diva italiană nu simţit niciodată la fel.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 1960, Petter Sellers a primit rolul unui medic indian, dr. Ahmed el Kabir, în comedia romantică „The Millionairess“, un film după piesa cu acelaşi nume scrisă de George Bernard Shaw. Sellers nu a fost deloc interesat de rol până nu a aflat că Sophia Loren va fi partenera sa.

În timpul filmărilor, cei doi au devenit foarte apropiaţi, numai că fiecare privea relaţia din alt unghi. Loren vedea doar o camaraderie puternică, în timp ce Seller a renunţat la tot, la familie, copii, mariaj şi şi-a declarat dragostea pentru Sophia chiar în faţa soţiei sale.

Citeşte aici ce a făcut actorul britanic, ce a spus soţia sa despre relaţia cu Loren şi vezi o galerie foto cu superba actriţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările