Noutăţile MGM aduc premii

Îţi doreşti să-ţi petreci timpul liber în compania celor mai mari nume de la Hollywood? Tot ceea ce este mai strălucitor în cetatea filmului te atrage şi te inspiră?

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă răspunsul tău este „Da!", atunci MGM Channel are pentru tine o veste bună. Din prima zi a lui Florar, postul va adopta o nouă imagine, un design modern, care păstrează însă  eleganţa şi şarmul Hollywoodului clasic.

Grila MGM se va îmbogăţi cu producţii de dată mai recentă şi cu o nouă interfaţă. Fiecare etapă a programului va fi marcată prin promo-uri cu tematici diverse, legate de lumea filmului (un cuplu care se mişcă în paşi de dans, un actor care fuge de o maşină de poliţie, o actriţă care salută un grup de fotografi etc.). La rândul lui, celebrul logo al MGM, „leul Leo", va fi animat în format 3-D. 

Concurs

Odată cu această schimbare, MGM vrea să-l premieze pe cel mai fidel telespectator al său, cu un cadou constând într-un Loewe Blu-ray şi un leu de pluş.

Cei care doresc să participe la concurs o pot face acum răspunzând corect la întreba­rea „Care este simbolul legendarei mărci MGM? ". Răspunsurile pot fi trimise pe mail, la adresa club@adevarul.ro, până la data de 3 mai. Numele câştigătorului va fi anunţat în numărul din 7 mai al ghidului Adevărul TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările