Motivul pentru care Jim Carrey nu face selfie-uri cu fanii săi FOTO

Motivul pentru care Jim Carrey nu face selfie-uri cu fanii săi FOTO

Jim Carrey FOTO Getty Images

Actorul de comedie Jim Carrey, în vârstă de 57 de ani, a  explicat care este motivul pentru care nu face selfie-uri cu fanii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscutul actor de comedie a mărturisit că nu îi place să se pozeze cu fanii săi şi a explicat care este motivul pentru care nu este deloc încântat să facă selfie-uri. 
 
Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Jim Carrey a declarat: „Nu mă aştept să fiu pe placul tuturor. Nu sunt respingător cu oamenii, dar aş prefera să stau de vorbă cu ei, în schimb, şi să-i cunosc. Pentru că selfie-urile «opresc» viaţa“, a afirmat actorul, potrivit metro.co.uk. 
 
„Toată lumea era înnebunită după Steve Jobs. Mi-l şi imaginez în iad, fugind disperat de demonii care vor să facă un selfie cu el“, a glumit Jim Carrey. 
 
Jim Carrey with fans at the 2011 MTV Movie Awards
Jim Carrey FOTO WireImage
 
Jim Carrey este un star al filmelor de comedie produse la Hollywood şi s-a remarcat în producţii cu mare succes în rândul publicului, precum „Dumb and Dumber“, „Ace Ventura: Pet Detective“ şi „Bruce Almighty“. Actorul a câştigat şi două Globuri de Aur, pentru rolurile din „Man on the Moon“ (1999) şi „The Truman Show“ (1998). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările