Mircea Badea, făcut knock-out în câteva secunde de luptătorul K1 Tedi VIDEO

Mircea Badea, făcut knock-out în câteva secunde de luptătorul K1 Tedi VIDEO

Mircea Badea a suferit a doua înfrângere în ring în faţa lui Tedi

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi“ Emi, celebrul motociclist care l-a bătut şi în trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mircea Badea a rezistat doar câteva secunde în meciul împotriva lui Teodor „Tedi“ Emi, motociclist şi campion la K1 care l-a mai învins şi în urmă cu aproape cinci ani. Practic, prin acest meci realizatorul „În gura presei“ a dorit să-şi ia revanşa, însă n-a fost să fie. Reacţia lui Mircea Badea
 
În startul meciului, vedeta Antenei 3 a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, fiind nevoie de intervenţia medicilor. După câteva zeci de secunde, Badea şi-a revenit. Disputa a avut loc într-un mall din Bucureşti, din cartierul Berceni, potrivit gsp.ro
 
„Artele marţiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă şi aroganţă. Cred că Mircea Badea a înţeles lucrul ăsta dupa ce i-am acordat revanşa“, a scris Teodor Constantin pe Facebook. 
 
Tedi este campion K1 şi s-a mai luptat cu Mircea Badea în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri. La fel ca acum, Tedi l-a învins. De asemenea, Tedi este multiplu campion naţional de Muay Thai.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: