Lisa Marie Presley, mărturie emoţionantă despre fiul pierdut: „M-a distrus”

Lisa Marie Presley, mărturie emoţionantă despre fiul
pierdut: „M-a distrus”

Benjamin Keough, Lisa Marie Presley. Foto: Profimedia

În luna iulie a anului 2020, Lisa Marie a fost zguduită de moartea lui Benjamin, care şi-a pus capăt zilelor la doar 27 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dimineaţa zilei de 12 iulie 2020, nepotul lui Elvis se împuşca în piept, în casa familiei Presley din Calabasas, autopsia arătând că acesta era intoxicat cu cocaină şi cu alcool.

"Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă. Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta.", a fost unul dintre mesajele postate în trecut de singura fiică lui Elvis.

Lisa Marie nu a depăşit nici acum momentul şi spune că niciodată nu-şi va mai reveni. Ce le-a transmis recent fanilor săi.

Citeşte mai departe aici...

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările