Ilie Năstase şi-a vândut vila din Primăverii. Câţi bani a luat şi ce planuri are

Ilie Năstase şi-a vândut vila din Primăverii. Câţi bani a luat şi ce planuri are

Vila din Primăverii a lui Ilie Năstase, FOTO click.ro

La aproape cinci decenii de când a primit vila din Primăverii în dar de la statul român, Ilie Năstase a decis să-şi vândă în mare secret proprietatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ilie Năstase a primit în 1972 o vilă superbă situată în exclusivistul cartier Primăverii. Era modul statului comunist de a-l premia pe tenismen pentru meritele sale sportive deosebite. Acesta a renovat-o conform propriilor gusturi şi a mobilat-o într-un stil luxos, convieţuind aici pentru următoarele aproape cinci decenii cu toate cele cinci soţii pe care le-a avut.
 
Casa nu i-a adus, însă, doar lucruri frumoase în viaţă lui Ilie Năstase. Pe de-o parte, căsniciile sale nu au rezistat, iar Ioana Simion, ultima soţie a tenismenului, s-a simţit atât de apăsată de moştenirea tuturor relaţiilor avute de Năstase încât a decis să părăsească locuinţa şi să se mute într-un apartament din Pipera. Pe lângă aceste relaţii eşuate, Năstase a mai păţit şi alte lucruri neplăcute în vila din Primăverii. La începutul lui 2019, cineva i-a vandalizat gardul, tenismenul spunând atunci că nu e pentru prima dată când păţeşte asta. 
 
În consecinţă, Ilie Năstase s-a hotărât că vila este, într-adevăr, aducătoare de tot felul de ghinioane şi a decis s-o vândă, în ciuda aşteptărilor prietenilor care credeau că vila va fi moştenită de cele două fiice ale sale din căsătoria cu Amalia. În secret, în noiembrie 2019, Ilie şi-a vândut cadoul primit de la regimul comunist. 
 
Citeşte pe Click.ro câţi bani a încasat Ilie Năstase pe vilă şi ce plănuieşte să facă cu ei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările