Florin Călinescu, dezvăluiri despre cum a descoperit că are cancer de piele: „Am găsit o chestie ciudată la nas”

Florin Călinescu, dezvăluiri despre cum a descoperit că are cancer de piele: „Am găsit o chestie ciudată la nas”

FOTO  Mediafax

Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu 3 ani. Prezentatorul a vorbit despre momentul în care a aflat că este bolnav, spunând că avea „o chestie ciudată la nas”, astfel că a mers la un control medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d'Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu, potrivit Cancan.

Florin Călinescu a apelat la la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluţionară în tratarea unei astfel de boli, la scurt timp după primirea diagnosticului. 

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine.
 
Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.
 
N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai dezvăluit acesta.
 
Fostul jurat de la emisiunea „Românii au talent” este acum vindecat şi se simte bine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările