Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a făcut gemeni cu directoarea uneia din companiile sale. A ajuns la nouă copii

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a făcut gemeni cu directoarea uneia din companiile sale. A ajuns la nouă copii

FOTO: Profimedia

Elon Musk a conceput doi copii în 2021 cu Shivon Zilis, o directoare de top al companiei sale de inteligenţă artificială Neuralink, arată noi documente judiciare. Cel mai bogat om din lume are acum nouă copii cunoscuţi, dintre care cinci copii cu prima sa soţie, Justine Musk, şi doi cu cântăreaţa Claire Boucher, cunoscută sub numele profesional Grimes.

Documentele judiciare obţinute de Insider şi publicate miercuri au arătat că Elon Musk şi Zilis au depus o cerere pentru a schimba numele gemenilor lor, astfel încât „să aibă numele de familie al tatălui lor şi să conţină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui mijlociu”, potrivit The Guardian.

Cererea a fost depusă în Austin, Texas, unde s-au născut bebeluşii, şi a fost aprobată de către judecător. Zilis ar fi născut în noiembrie 2021, cu câteva săptămâni înainte ca Musk şi Boucher să aibă al doilea copil prin intermediul unei mame surogat.

Zilis, în vârstă de 36 de ani, s-a născut în Canada şi a studiat economie şi filosofie la Yale, înainte de a lucra la IBM şi mai târziu la Bloomberg Beta. Ea este considerată o stea în ascensiune în lumea inteligenţei artificiale şi a fost inclusă în topul Forbes 30 Under 30 în şi în topul LinkedIn 35 Under 35.

Potrivit LinkedIn, Zilis lucrează ca director de operaţiuni şi proiecte speciale la Neuralink, firma de neurotehnologie a lui Musk, care urmăreşte să creeze interfeţe om-maşină. Ea a început să lucreze la această companie în mai 2017.

În 2022, organizaţiile pentru drepturile animalelor au depus o plângere la Departamentul de Agricultură al SUA pentru acuzaţii de abuz asupra animalelor legate de maimuţele folosite în experimentele Neuralink. Neuralink a numit afirmaţiile „înşelătoare”.

Musk conduce mai multe companii, printre care Neuralink, compania de automobile electrice Tesla, compania de călătorii spaţiale SpaceX şi firma de construcţii de tuneluri The Boring Company. Recent, el a fost de acord să cumpere Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, achiziţie pe care a blocat-o din cauza îngrijorărilor legate de roboţii de pe platformă. Potrivit Insider, Zilis „a fost propus” pentru a conduce site-ul de socializare în cazul în care tranzacţia se va finaliza.

Musk a promovat în trecut creşterea ratei natalităţii, spunând că „civilizaţia se va prăbuşi” dacă oamenii nu vor avea mai mulţi copii. „Adică, îmi fac partea mea haha”, a scris el recent pe Twitter cu privire la scăderea ratei natalităţii în SUA.

În aprilie, una dintre fiicele sale a depus o cerere pentru a-şi schimba numele de familie şi pentru a se despărţi legal de Musk, spunând că nu vrea „să fie legată de tatăl meu biologic în niciun fel, formă sau chip”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările