David Beckham, dezvăluiri despre viaţa de familie şi mariajul cu Victoria: „Să fii căsătorit atâta vreme este întotdeauna o muncă grea“ FOTO

David Beckham, dezvăluiri despre viaţa de familie şi mariajul cu Victoria: „Să fii căsătorit atâta vreme este întotdeauna o muncă grea“ FOTO

David şi Victoria Beckham FOTO Guliver/Getty Images

Fostul fotbalist David Beckham (43 de ani) a vorbit, într-un interviu televizat despre mariajul de două decenii cu Victoria (44 de ani), despre care a mărturisit că reprezintă „o muncă grea“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un interviu acordat show-ului TV australian „The Sunday Project“, David Beckham a vorbit despre lucrurile negative care se spun cu privire la relaţia celor doi, inclusiv despre zvonurile de divorţ. 
 
Fostul fotbalist şi a mărturisit că a ajuns să ignore complet speculaţiile: „Cred că dacă ne cunoaştem foarte bine unul pe celălalt, dacă ştim că avem susţinerea unor prieteni minunaţi şi a unei familii minunate, ceea ce trebuie să facem este să ne protejăm copiii; suntem foarte mândri de familie“, scrie The Independent. 
 
Întrebat despre secretul căsniciei de 19 ani cu creatoarea de modă, Victoria Beckham, starul a spus că, în opinia sa, „căsătoria presupune întotdeauna multă muncă“.
 
„Să fii căsătorit atâta vreme, ca în cazul nostru, este întotdeauna o muncă grea, toată lumea ştie asta, cum ar fi călătoriile la distanţă, departe unul de altul, însă o faci să meargă“, a adăugat fostul jucător. 
 
„Copiii vor să le acorzi timp şi merită să le oferi timpul tău, iar noi muncim din greu şi considerăm că acesta este modul corect de a-ţi creşte copiii, să le dovedeşti şi să le arăţi că trebuie să depui mult efort pentru a avea succes“, a adăugat Beckham.
Starul britanic a declarat totodată că dintre copiii pe care îi are cu Victoria – Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo în vârstă de 16 ani, Cruz în vârstă de 13 ani şi Harper în vârstă de 7 ani, doar mezina pare să aibă cele mai multe şanse să urmeze o carieră în fotbal. 
 
„Ea joacă duminica, îi place, pentru că niciunul dintre băieţi nu joacă fotbal în afara şcolii. Sunt un sentimental, ştiu că sunt puţin mai sever cu băieţii decât cu Harper“, a recunoscut Beckham. 
 
Fostul fotbalist a acordat interviul pentru „The Sunday Project“ cu puţin timp înainte de a se alătura ducelui şi ducesei de Sussex, Harry şi Meghan Markle, care participă în prezent într-un turneu regal în Australia, la Invictus Games, o competiţie sportivă dedicată soldaţilor răniţi pe front şi invalizilor de război.
 
„Este incredibil faptul că Harry aduce aici ceva ce schimbă vieţile oamenilor şi mă duc acolo atât ca ambasador al competiţiei, cât şi ca fan“, a spus Beckham.
 
El a amintit că a ajuns în Afganistan în urmă cu câţiva ani şi i-a lăudat pe soldaţi pentru „curajul, disciplina şi rezistenţa incredibilă“: „Sportul este un instrument atât de puternic prin care (n.r.- veteranii) au ocazia să depăşească rănile şi situaţiile dificile prin care au trecut“, a subliniat David. 
 
Fostul fotbalist a cunoscut-o pe fosta membră Spice Girls la un meci de fotbal în anul 1997. Un an mai târziu s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper.  
 
FOTO Guliver/Getty Images

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările