Cuba Gooding Jr., acuzat de viol. Cum se apără actorul: „E vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie“

Cuba Gooding Jr., acuzat de viol. Cum se apără actorul: „E vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie“

Cuba Gooding Jr. FOTO Getty Images

Actorul Cuba Gooding Jr., cunoscut pe roluri din filme ca „Boyz n the Hood“, „Jerry Maguire“ şi „Daddy Day Camp“, a fost acuzat că a violat de două ori o femeie într-un hotel din Manhattan în 2013, potrivit The Hollywood Reporter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Plângerea a fost depusă luni, la Curtea federală din Manhattan, şi făcută public marţi. Este susţinut că actorul a atacat o femeie, al cărei nume nu a fost divulgat, după ce l-a întâlnit într-un local din Greenwich Village.

Avocatul Mark Heller, care îl reprezintă pe actorul în vârstă de 52 de ani, a spus că „presupusul eveniment nu a avut loc niciodată”, notează news.ro. 

„Clientul meu este complet nevinovat de oricare dintre aceste acuzaţii şi suntem încrezători că procesul va fi respins. Este vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie“.

Potrivit documentelor din proces, femeia a fost de acord să îl însoţească pe actor la hotel, unde urma să îi întâlnească, în hol, pe prietenii lui şi o prietenă a ei, care o acompania în momentul în care l-a întâlnit pe Gooding.

Când au ajuns la hotel, el a convins-o să urce într-o cameră, susţinând că vrea să îşi schimbe hainele. În schimb, actorul a pus muzică şi a atacat-o, se arată în plângere. Femeia i-ar fi spus de mai multe ori „nu“ lui Gooding, dar el nu a luat-o în seamă.

În urma presupusului incident, femeia a suferit traume psihice şi acum cere daune.

Gooding este deja implicat într-un proces de hărţuire sexuală. El neagă şi aceste învinuiri. Dacă va fi găsit vinovat în acest caz, riscă până la 1 an de închisoare. Procurorii susţin că mai mult de zece femei l-au acuzat pe actor de comportament sexual neadecvat de la apariţia primelor învinuiri, în 2019.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările