Cristina Joia de la „Visuri la cheie“ a trecut prin momente critice: „Am avut plămânul perforat şi diafragma plină de tumori“

Cristina Joia de la „Visuri la cheie“ a trecut prin momente critice: „Am avut plămânul perforat şi diafragma plină de tumori“

FOTO Pro TV

Şi-a dorit foarte mult copii, a făcut patru fertilizări in vitro şi două inseminări, însă rezultatul a fost dramatic pentru ea. La puţin timp după ce a terminat tratamentele, în loc sa rămână însărcinată, Cristina Joia de la „Visuri la cheie” a ajuns să se zbată între viaţă şi moarte pe patul de spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost diagnosticată cu endometrioză toracică, iar plămânul drept i s-a umplut de tumori.

Totul a început când vedeta se afla pe stradă şi a simţit că i se taie respiraţia subit. Nu s-a mai putut mişca şi a chemat ambulanţa.

„Eram pe stradă şi nu am mai putut să respir. Am făcut pneumotorax spontan. Plămânul drept nu mai funcţiona. Am stat trei săptămâni în spital la Municipal. La două săptămâni, mi-au făcut un CT pentru că nu ştiau ce am. Plămânul meu era perforat. La CT s-a constat că plămânul are din nou găuri. Au zis că am cancer. M-am dus apoi la "Marius Nasta". La a doua operaţie, medicii au pus un diagnostic foarte rar. A mai fost nevoie şi de a treia operaţie când mi-au pus o plasă ca să nu mai intre tumorile în plămân. Am endometrioză toracică. De obicei, endometrioza la femei e pelviană. Sunt dependentă de un tratament hormonal pe care-l iau de şase ani”, a povestit Cristina Joia, la Pro TV.

Intră pe Click! pentru a afla mai multe despre drama prin care a trecut Cristina Joia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările