Ce schimbat e astăzi Mark Sloan, medicul şarmant din serialul "Anatomia lui Grey". Eric Dane s-a transformat total

Ce schimbat e astăzi Mark Sloan, medicul şarmant din serialul

Eric Dane a făcut senzaţie în rolul Dr. Mark Sloan, în serialul "Anatomia lui Grey"

Cine îl poate uita pe Dr. Mark Sloan, medicul şarmant din serialul "Anatomia lui Grey", care îşi afişa pacheţele în timp ce purta doar un prosop şi care te făcea să uiţi unde se termină ficţiunea şi începe realitatea, pentru că Eric Dane se plia perfect cu personajul pe care îl juca.

“Nu am simţit niciodată că Mark Sloan căuta să profite. Cred că îi plăcea să se distreze tot timpul, iar asta însemna să facă sex”, spunea actorul despre cel pe care îl întruchipa. Deşi a dispărut din serial după ce personajul pe care îl interpreta a pierit într-un accident de avion, Eric Dane a rămas în inima fanilor din întreaga lume. 

Ba mai mult, a reuşit să îşi consolideze o carieră de succes la Hollywood, a jucat în filme precum Marley & Me şi Burlesque, dar în spatele camerelor se lupta cu demonii personali. Chiar dacă au trecut doar câţiva ani de când făcea vâlvă în faimosul serial, Eric Dane e total schimbat astazi. 

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: