Bodo de la Proconsul, mărturisiri despre viaţa de familie şi cei doi copii adoptaţi: N-am vrut să-i minţim. Ne-am dorit ca ei să nu ducă lipsa a ceea ce noi am trăit

Bodo de la Proconsul, mărturisiri despre viaţa de familie şi cei doi copii adoptaţi: N-am vrut să-i minţim. Ne-am dorit ca ei să nu ducă lipsa a ceea ce noi am trăit

Bodo de la Proconsul, la Adevărul Live FOTO Eduard Enea

Solistul trupei Proconsul a vorbit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre cei doi copii pe care i-a adoptat, dar şi despre cum a reuşit, împreună cu soţia Loredana, să aibă parte de fericire şi înţelegere în viaţa de familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreţul, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că Dumnezeu este motivul pentru care el şi Loredana au rămas uniţi şi atât de fericiţi împreună după nouă ani de relaţie, dar a povestit şi care este relaţia cu fiii lui, Dani (6 ani), Filip (5 ani) şi Alex (28 de ani). 
 
„Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, poate că n-am fi fost împreună. Noi considerăm că e cartea de instrucţiuni a vieţii. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în vieţile noastre“, a declarat Bodo la Antena Stars.

Bodo şi Loredana au devenit părinţi adoptivi pentru doi fraţi pe care i-au luat dintr-un centru de plasament, după o perioadă de patru ani de cerinţe şi verificări în vederea procesului de adopţie. În acest sens, artistul a mărturisit: „N-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi“.  
 
Bodo şi Loredana Marin se declară fericiţi şi împliniţi şi datorită micuţilor Dani şi Filip, pe care îi educă şi îi cresc cu multă dragoste, în spiritul simplităţii de care au avut parte în copilăria lor: „Ne-am dorit foarte mult ca ei să nu ducă lipsa a ceea ce noi am trăit, viaţa la ţară, vacanţele la ţară, la bunici“.
 
Dani şi Filip „sunt foarte atraşi de muzică şi vin la concerte de câte ori au ocazia. Sunt familiarizaţi cu scena, cu instrumentele de pe scenă şi cu tehnica de pe scenă. Cer permisiunea să se urce la tobe, pentru că, la această vârstă, sunt fascinaţi de tobe“, spune artistul. Băiatul cel mare, Alex, care este stabilit în America, „este familist şi ţin legătura cu el prin e-mail“, a mai mărturisit el. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: