Angelina Jolie, dezvăluiri la cinci ani de la divorţul de Brad Pitt: „Nu ştiu dacă sunt fericită“

Angelina Jolie, dezvăluiri la cinci ani de la divorţul de Brad Pitt: „Nu ştiu dacă sunt fericită“

N-a mai rămas decât o umbră din sex simbolul de altădată, o simplă amintire despre cea mai încrezătoare femeie de la Hollywood, care are, la 45 de ani, o nesiguranţă surprinzătoare în ceea ce priveşte cel mai important rol al său, acela de mamă, şi o nelinişte asumată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au trecut aproape cinci ani de când şi-a luat „Adio!“ de la tatăl celor şase copii ai ei, Brad Pitt (57), însă Angie (45) dă semne tot mai evidente că suferă în continuare. „Nu ştiu dacă sunt ferici­tă. Ultimii ani au fost destul de dificili“, a recunoscut ea în interviul de-o sinceritate dezarman­tă pe care l-a acordat celor de la Vogue. Celebra revistă a publicat, pe 5 februarie, două coperte cu superstarul hollywoodian, pentru ediţia britanică din martie, iar pictorialul care ilustrează interviul a fost realizat chiar acasă la divă. Asemenea expunere este de apreciat din partea actriţei atât de discrete în ultima perioadă! Foto­grafiile cu superba vedetă sunt încântătoare, mai ales în cadrul de vis pe care-l formează curtea vastă ce încon­joară vila ei de 25 de milioane de dolari din Los Angeles. Însă declaraţiile pe care le-a făcut Jolie au stârnit la fel de mult interes din partea presei internaţionale şi a pu­blicului larg. Interviul, trebuie să recunoaştem, ne-a luat puţin prin surprindere. Credeam sau, cel puţin, speram ca una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume să-şi fi încheiat până acum socotelile cu trecutul, să-şi fi găsit deja liniştea sufletească şi, de ce nu, fericirea în dragoste. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările