Andreea Raicu, designer de brad

Cea de-a noua ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun a fost anunţată ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, unde o mare parte a brazilor realizaţi de designeri au fost expuşi pentru prima dată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gala va avea loc la 10 decembrie, toţi brăduţii vor fi scoşi la licitaţie, iar banii adunaţi vor fi donaţi organizaţiei „Salvaţi Copiii“. 21 de brazi vor fi expuşi în cadrul galei, iar 19 designeri vor fi prezenţi alături de creaţiile lor. Andi Moisescu şi Andreea Raicu vor fi amfitrionii serii.

Inspiraţie din basme

Proaspăta actriţă a vorbit despre experienţele sale cu micuţii de la „Salvaţi Copiii“. „Am văzut cât de trişti sunt, dar, în acelaşi timp, cât de mult îşi doresc să înveţe şi să meargă la şcoală“, a declarat Andreea Raicu.

„Am fost impresionată de dorinţa lor de a se integra în societate Am făcut un fel de comparaţie cu copilăria mea şi a prietenilor mei, care a fost foarte frumoasă, şi mi-am dat seama ce discrepanţe există între acestea. Sunt foarte fericită că pot să-i ajut şi să fiu alături de ei şi sper să ni se alăture mulţi oameni“, a încheiat aceasta. Raicu a colaborat cu Irina Schrotter la realizarea unui brad care va fi expus în cadrul galei.

Designerul Lena Criveanu a ales să realizeze un brad care să spună o poveste. „Este spirala dorinţelor noastre“, explică Lena despre bradul său, confecţionat din materiale textile colorate. Lena Criveanu este convinsă că „dacă fiecare face un pic, se strânge mai mult pentru toţi“, de aceea este prezentă de câţiva ani alături de asociaţia „Salvaţi Copiii“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările