Andi Moisescu: „Am 30 de ani de PRO TV în cap“. De ce a refuzat toate ofertele de a pleca

Andi Moisescu: „Am 30 de ani de PRO TV în cap“. De ce a refuzat toate ofertele de a pleca

În 30 de ani de când există PRO TV-ul, îndrăgitul Andi Moisesescu a făcut de toate, de la matinal la emisiuni de prânz, seară, weekend şi lista ar putea continua. Vedeta de la „Apropo TV”, „Pe Bune” sau „Românii au talent” a primit propuneri şi de la alte posturi, însă n-a luat nici o decizie radicală.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni... Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat pînă acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. Dar nu mă plâng aici la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu“, a declarat Andi Moisescu pentru Click!.

Află pe Click​! de ce a refuzat Andi Moisescu toate ofertele de a pleca de la PRO TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările