Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp că a bătut-o în luna de miere: „A fost o săptămână de coşmar” VIDEO

Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp că a bătut-o în luna de miere: „A fost o săptămână de coşmar” VIDEO

FOTO: EPA-EFE

Procesul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva lui Amber Heard continuă. Actriţa a susţinut în faţa juraţilor că fostul ei soţ a devenit violent şi în luna lor de miere, pe care au petrecut-o la bordul trenului Orient Express, în 2015, relatează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa a spus că Depp a pălmuit-o peste faţă şi că a împins-o în mod repetat într-un perete. I-a scos cămaşa de pe ea şi i-a înfăşurat-o în jurul gâtului, potrivit BBC. 

„Aşa m-am trezit a doua zi de dimineaţă. M-am trezit cu ea încă în jurul gâtului şi cu un nod uriaş la ceafă”, a adăugat Amber, în sala de judecată în care era prezent şi fostul ei soţ.

Luni, în faţa instanţei, Amber Heard a mai susţinut, printre lacrimi, că nu crede că ar fi supravieţuit dacă ar fi rămas căsătorită cu Johnny Depp.

„Am fost aşa speriată, am crezut că totul se va sfârşi foarte rău pentru mine”, a spus ea, după care a adăugat: „Chiar nu voiam să îl părăsesc. Îl iubeam aşa de mult”.

„A fost o săptămână de coşmar”, şi-a descris Amber Heard luna de miere, într-o altă declaraţie. 

Ea a susţinut că Depp a lovit-o cu pumnul şi a dat-o cu gâtul de mobilă.

În acelaşi timp, Heard a povestit că mariajul său a fost „uneori, plin de iubire”, dar s-a deteriorat rapid din cauza tensiunilor şi a violenţelor, până când acestea au ajuns să fie „aproape la ordinea zilei”. 

Heard a mai descris că Depp se autoflagela în timpul certurilor.

„Când ne certam, se tăia adesea singur pe braţe sau îşi ţinea cuţitul în dreptul pieptului. Uneori s-a ars el singur cu ţigara”, a mărturisit Amber. 

Avocaţii lui Johnny Depp au contestat versiunea lui Amber Heard

Camille Vasquez, avocatul lui Johnny Depp a pus la îndoială mărturia actriţei, întrebând de ce au existat atât de puţine fotografii şi dosare medicale pentru a susţine afirmaţiile privind rănile fizice cauzate de presupusa violenţă a fostului său soţ. 

Heard a replicat că, jenată să fie victima abuzului, nu a căutat un tratament medical „altul decât terapeutul meu”, bazându-se în schimb pe machiaj pentru a acoperi vânătăile şi gheaţa pentru a reduce inflamarea rănilor.

Vasquez a forţat-o pe Amber să recunoască că „s-a angajat” să doneze întregul acord de divorţ, în valoare de 7 milioane de dolari, către organizaţii de caritate, dar nu a făcut încă nicio donaţie.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie după ce aceasta l-a acuzat, în timpul procesului de divorţ din 2016, de violenţă domestică. Depp a depus pe 19 aprilie mărturie şi a spus că nu şi-a lovit niciodată fosta soţie.

„Am simţit că este responsabilitatea mea să mă susţin în instanţă, nu doar pentru mine în acest caz, ci şi pentru copiii mei”, a explicat actorul. „M-am gândit că este diabolic ca ai mei copii să fie nevoiţi să meargă la şcoală şi să-şi vadă colegii sau reprezentanţii şcolii venind la ei cu infama coperta a revistei People în care doamna Heard apărea cu o vânătaie pe faţă”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările