Alina Puşcău, diagnosticată cu COVID-19: „Mă omoară. Îmi distruge viaţa. Faceţi-vă vaccinul!“

Alina Puşcău, diagnosticată cu COVID-19: „Mă omoară. Îmi distruge viaţa. Faceţi-vă vaccinul!“

FOTO Facebook

Actriţa Alina Puşcău a anunţat pe contul de socializare că a fost infectată varianta Delta a coronavirusului. Vedeta a mai spus că este cel mai greu lucru pe care l-a trăit până acum şi că virusul i-a afectat întreg organismul.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viaţa. E aşa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câţiva paşi. Am contactat varianta Delta şi este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viaţa mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luaţi-l în serios, faceţi-vă vaccinul, aveţi grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Puşcău.

„Virusul ăsta te distruge, îţi distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbeşti. Astăzi este a noua zi şi este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu”, a mai spus Alina Puşcău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările