Alec Baldwin şi-a dezactivat contul de Twitter după o glumă despre „schimbarea accentelor“

Alec Baldwin şi-a dezactivat contul de Twitter după o glumă despre „schimbarea accentelor“

Alec Baldwin FOTO Getty Images

Actorul american Alec Baldwin şi-a dezactivat contul de Twitter în urma reacţiei utilizatorilor la o glumă pe care a făcut-o despre „schimbarea accentelor”, potrivit BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţia actorului, Hilaria, a stârnit în decembrie o controversă după ce a fost acuzată că îşi falsifică accentul spaniol şi originea. 

Săptămâna aceasta, Baldwin i-a comentat actriţei americane Gillian Anderson care a câştigat Globul de Aur pentru interpretarea rolului premierului britanic Margaret Thatcher. 

"Să schimbi accentele? Asta sună... fascinant", a glumit el. 

Mesajul său vine după ce câţiva privitori ai ceremoniei şi-au exprimat uimirea faţă de accentul real al lui Anderson, faţă de cel britanic pe care l-a adoptat în serialul "The Crown" produs de Netflix. 

Într-un mesaj video pe Instagram, Baldwin a spus că părăseşte Twitter din cauză că unii abonaţi nu au înţeles ironia din spatele comentariului lui despre Anderson. "Sigur că nu poţi spune nicio ironie pe Twitter, nu mai poţi face ironie în Statele Unite", a spus el. 

Actorul a precizat că a fost un "mare fan" al lui Anderson şi comentariul său a intenţionat să "ilustreze punctul în care expresiile multiculturale ale oricui, indiferent de ţară, limbă, muzică, mâncare, îmbrăcăminte, artă, oricare dintre aceste expresii sunt importante pentru tine, asta e treaba ta".

El a continuat: "Twitter înseamnă o treime de postări interesante, o treime tendenţioase, neinteresante, puerile şi apoi o treime sau poate mai mult doar ură şi răutate". 

Starul a spus că plănuieşte să "găsească altă sursă de agregator de ştiri" şi le-a mulţumit utilizatorilor de Instagram pentru susţinere. 

Conturile de Twitter pot fi reactivate în termen de 30 de zile. 

Celebrităţile părăsesc adesea Twitter, temporar, pentru a evita abuzurile în timpul unei controverse personale. 

Baldwin şi-a dezactivat contul de pe platformă la apogeul controversei care o implică pe soţia sa. 

Hilaria Baldwin, o profesoară de yoga şi influencer, a fost acuzată anul trecut că înşală oamenii cu privire la originea ei, după ce s-a aflat că s-a născut în Boston şi că a fost botezată Hillary. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările