A murit actorul Ronald Pickup, cunoscut pentru rolurile sale din „The Crown“ şi  „The Best Exotic Marigold Hotel“

A murit actorul Ronald Pickup, cunoscut pentru rolurile sale din „The Crown“ şi  „The Best Exotic Marigold Hotel“

Ronald Pickup, unul dintre cei mai respectaţi actori britanici, cunoscut pentru rolurile sale din "The Crown" şi "The Best Exotic Marigold Hotel", a murit la vârsta de 80 de ani, potrivit The Guardian.

Agentul său a declarat că "a murit luniştit ieri, după o lungă boală, înconjurat de soţia sa şi familie. Ne va lipsi mult". 
 
Pickup a jucat rolul arhiepiscopului de Canterbury în sezonul din 2016 al serialului "The Crown" şi Neville Chamberlain în "Darkest Hour" (2017). Dar a devenit celebru la nivel internaţional după ce a apărut în 2011 în "The Best Exotic Marigold Hotel" şi în continuarea din 2015.
 
A avut şi o carieră extinsă pe scenă, TV şi la radio înainte de succesul pe marele ecran. 
 
După ce a absolvit Rada, Pickup a lucrat la National Theatre, pe atunci condus de Laurence Olivier, cu roluri apreciate în "Three Sisters" şi "Long Day’s Journey into Night". 
 
Pickup a declarat în 2012 că rolul său favorit a fost să-l interpreteze pe scriitorul George Orwell în filmul de televiziune  "Crystal Spirit: Orwell On Jura", care spune poveste despre el când a scris celebrul roman "1984". 
 
Anul trecut, Pickup a jucat în filmul horror "End Of Term", alături de Peter Davison. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările