Actorul John Malkovich nu s-a putut caza într-un hotel luxos din Veneţia deoarece îi expirase valabilitatea certificatului verde

Actorul John Malkovich nu s-a putut caza într-un hotel luxos din Veneţia deoarece îi expirase valabilitatea certificatului verde

Foto: Arhivă

Actorul John Malkovich, în vârstă de 68 de ani, nu s-a putut caza la un hotel luxos din Veneţia pentru că îi expirase valabilitatea certificatului verde, scrie agenţia ANSA, citând surse din cadrul echipei de filmare. Actorul şi regizorul, relatează „Gazzettino”, s-a aflat în Veneţia în urmă cu o săptămână pentru filmări la „Ripley”,  un serial inspirat de pelicula „Talentatul domn Ripley”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul nu şi-a putut ocupa apartamentul de lux rezervat la un hotel din Veneţia cu vedere spre piaţa centrală a oraşului, deoarece valabilitatea permisului său verde a expirat, conform Digi 24.

După ce i s-a refuzat accesul la hotel, Malkovich a fost găzduit într-o reşedinţă privată. 
 
„Nu putem nici să confirmăm, nici să infirmăm informaţiile despre oaspeţii noştri sau despre rezervările lor", a declarat directorul hotelului, Gianrico Esposito, conform Rai News: „ceea ce putem spune este că hotelul nostru respectă toate legile în vigoare, prin urmare, în momentul înregistrării, verificăm valabilitatea tuturor super certificatelor verzi. Dacă nu este în regulă, nu putem da curs rezervării". 
 
De teama infectării cu coronavirus, echipa de filmare este testată la fiecare două zile. 
 
În Italia, certficatul verde se acordă celor vaccinaţi cu schema completă sau care au fost bolnavi în ultimele şase luni. Documentul este obligatoriu pentru accesul în hoteluri şi restaurante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările