Actorul Ciprian Nemeşiu s-a sinucis în ziua de 8 martie, la 39 de ani. Ultima sa postare pe Facebook

Actorul Ciprian Nemeşiu s-a sinucis în ziua de 8 martie, la 39 de ani. Ultima sa postare pe Facebook

Ciprian Nemesiu FOTO Facebook

Ciprian Nemesiu, actor în trupa de improvizaţie Freeze, s-a sinucis ieri, 8 Martie. Surse din Poliţie au confirmat informaţia pentru Click! Artistul avea 39 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciprian Nemeşiu (39 de ani), membru al Trupei Freeze şi trainer de improvizaţie în cadrul şcolii de actorie Dream & Act, şi-a pus capăt zilelor luni, 8 Martie. 

Potrivit unor surse din Poliţie, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei. Ştirea a căzut ca un trăsnet în rândul celor care l-au iubit şi cunoscut. "Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îţi mulţumim pentru tot şi te iubim!", este mesajul de "adio" pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina deFacebook, potrivit Click!
 

Cine este Ciprian Nemeşiu

Actor şi economist, Ciprian Nemeşiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish şi Digi24 şi cu majoritatea teatrelor din Bucureşti. A dezvoltat trupa de teatru de improvizaţie ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureştene. Ciprian Nemeşiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.
 
Citeşte pe click.ro ce a transmis actorul în ultima sa postare pe contul de Facebook. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările