A murit Kate O'Mara, actriţă cunoscută pentru rolul său în serialul „Dinastia”

A murit Kate O'Mara,
actriţă cunoscută pentru rolul său în serialul „Dinastia”

Actriţa Kate O'Mara a mai jucat în „Doctor Who”, „Howard's Way” şi „Triangle” FOTO BBC

Actriţa Kate O'Mara, celebră pentru rolul din serialul „Dinastia” din anii 1980, a murit duminică la vârsta de 74 de ani, într-un azil de bătrâni din sudul Angliei, potrivit agentului vedetei, Phil Belfield, informează hollywoodreporter.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O stea s-a stins, iar Kate va lipsi tuturor celor care au lucrat cu ea”, a declarat Phil Belfield

Actriţa şi-a început cariera în televiziune în 1960. De origine britanică, Kate O'Mara a mai jucat în „Doctor Who”, „Howard's Way” şi „Triangle”

În anii 1990, Kate O'Mara a jucat în serialul de comedie „Absolut fabulos/ Absolutely Fabulous”, alături de Jennifer Saunders şi Joanna Lumley. În 2012, a apărut într-o adaptare pentru micul ecran a cărţii scriitoarei Agatha Christie „Moarte pe Nil/ Death on the Nile”.


Actriţa britanică susţinea în ultimele sale declaraţii că îşi doreşte să îşi menţină „energia” şi „vitalitatea”, cu toate că vârsta făcea simţită efectele. Dragostea pentru teatru şi actorie erau o temă des abordată de O'Mara.

Kate O'Mara a publicat doua carti autobiografice si doua romane, „When She Was Bad” si „Good Time Girl”. De asemenea, vedeta britanică a fost căsătorită cu actorii Richard Willis şi Jeremy Young.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: