Festivitate de absolvire în format digital la Universitatea de Vest din Timişoara

Festivitate de absolvire în format digital la Universitatea de Vest din Timişoara

Festivităţile de absolvire vor arăta altfel anul acesta

Studenţii din anii terminali, viitorii absolvenţi ai Universităţii de Vest Timişoara, au fost invitaţi să se înscrie şi să participe la pregătirea în format multimedia a uneia dintre cele mai importante ceremonii ale vieţii universitare, care va fi difuzată live streaming în 18 iulie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Universităţile se adaptează la noile condiţii create de pandemie. Viitorii absolvenţi de licenţă de la Universitatea de Vest din Timişoara vor avea parte de o festivitate multimedia -Ceremonia Digitală de Absolvire UVT 2020 -  care va fi difuzată live streeaming în 18 iulie, potrivit agerpres.ro. 
 
Evenimentul este susţinut printr-o platformă digitală special concepută pentru Ceremonia Digitală de Absolvire, unde absolvenţii se pot loga cu adresele de email instituţionale, la o adresă de web.
 
”Pentru spectaculozitatea şi perfecta intrare în rolurile absolvenţilor, kitul Alumnus UVT este primit prin poştă de către viitorii absolvenţi, înainte de ceremonie”, potrivit sursei citate.
 
De asemenea, absolvenţii participă activ la structurarea conţinutului multimedia al platformei digitale, transmiţând foto şi scurte materiale video, purtând toca şi eşarfa UVT, înainte de ceremonie.
 
Producţia multimedia va fi transmisă live pe canalul de Facebook al UVT, în 18 iulie 2020. Este programat şi un mini-concert la finalul ceremoniei, cu invitaţi surpriză.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: