Monica Anisie, despre redeschiderea grădiniţelor: Cele particulare au anunţat deja că sunt dispuse să redeschidă

Monica Anisie, despre redeschiderea grădiniţelor: Cele particulare au anunţat deja că sunt dispuse să redeschidă

Grădiniţele sunt închise în acest moment

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat că a avut întrevederi cu reprezentanţi ai învăţământului particular în care aceştia au cerut permisiunea de a redeschide grădiniţele particulare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până la 15 iunie suntem în stare de alertă, iar după această dată, autorităţile vor reevalua situaţia şi vor face noi precizări, a precizat Anisie, la B1TV. 
 
Monica Anisie a mai spus că a avut întâlniri cu reprezentanţi ai educaţiei private şi că aceştia au propus ca grădiniţele particulare să fie redeschise după 15 iunie, numai pentru activităţi educaţionale. „Răspunsul a fost să aşteptăm până la momentul în care vom avea o evaluare a măsurilor de relaxare, care au fost de la 1 iunie şi până la 15 iunie, când încetează starea de alertă. Depinde de această evaluare pe care Ministerul Sănătăţii o va face. Dacă va fi bine, grădiniţele particulare au anunţat deja că sunt dispuse să redeschidă pentru activităţile educaţionale, cu respectarea măsurilor de siguranţă”, a spus Monica Anisie. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările