Wizz Air reintroduce bilete cu tarife speciale pentru clienţii Blue Air

0
Publicat:

Wizz Air a reintrodus bilete cu tarife pornind de la 39,99 euro pentru pasagerii Blue Air afectaţi de anularea zborurilor şi a crescut frecvenţa pe 28 de rute din Bucureşti către destinaţii europene.

Blue Air a amânat pentru a doua oară reluarea zborurilor, Foto: Arhivă Adevărul
Blue Air a amânat pentru a doua oară reluarea zborurilor, Foto: Arhivă Adevărul

,,Wizz Air reintroduce bilete cu tarife speciale pentru clienţii Blue Air afectaţi de zborurile recent anulate ale companiei aeriene. Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air.”, au transmis, vineri, reprezentanţii Wizz Air, informează Agerpres.

Potrivit acestora, rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale al Wizz Air - https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

,,În acelaşi timp, Wizz Air a crescut frecvenţa pe 28 rute din Bucureşti către destinaţii populare din Europa şi a extins ruta Bacău-Liverpool pentru sezonul de iarnă 2022-2023", se arată într-un comunicat al companiei.

La începutul lunii septembrie, operatorului aerian low cost a prezentat o extindere majoră în România, cu cinci aeronave alocate bazei sale de la Aeroportul Otopeni din Bucureşti, precum şi creşterea frecvenţei din Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu.

Noi rute au fost introduse de la Bucureşti către Atena, Praga şi Larnaca. În total, Wizz Air a adăugat 2,7 milioane de locuri suplimentare pieţei din România.

,,Reintroducem tarifele noastre speciale şi sporim capacitatea pentru a-i ajuta pe pasagerii Blue Air. Ştim cât de important este pentru pasageri să poată călători şi vrem să ne asigurăm că pasagerii afectaţi de cele mai recente anulări ale Blue Air pot să călătorească în continuare cu Wizz Air. Pasagerii pot face rezervări pe site-ul web cu tarife speciale al Wizz Air către destinaţia dorită şi, astfel, pot ajunge în siguranţă la familiile, prietenii sau în destinaţiile lor de vacanţă", a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

Blue Air amână reluarea zborurilor

Blue Air a anunţat vineri că nu va relua zborurile din 10 octombrie, aşa cum anunţase în urmă cu câteva săptămâni.

,,Multiplele dificultăți financiare și operaționale, generate de pandemia COVID-19 s-au făcut simțite într-o manieră severă la nivelul tuturor companiilor aeriene, însă cu și mai mare intensitate de către companiile aeriene regionale private care se luptă pentru supraviețuire.

În pofida acestor greutăți și a altor elemente adverse, Blue Air – o mândră companie privată românească, face tot posibilul pentru a își relua operațiunile de zbor. În acest scop, Blue Air se află în prezent în discuții cu potențialii investitori, creditori și Guvernul României pentru a-și restructura profilul de capital, astfel încât să poată reîncepe operațiunile aeriene.", transmit reprezentanții companiei.

Potrivit sursei citate, având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022.

,,Blue Air va trasnmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou. Blue Air regretă în mod sincer neplăcerile cauzate atât pasagerilor, cât și angajaților, creditorilor și furnizorilor săi, și continuă să depună toate eforturile necesare pentru a minimiza întârzierile în vederea reluării operațiunilor.", a mai precizat vineri compania.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite