Warren Buffett va cânta online pentru China

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Warren Buffett a înregistrat un video în care va cânta şi va dansa pentru China. Acest filmuleţ va fi difuzat online de Anul Nou Chinezesc, potrivit unui raport dat de agenţia de stat de ştiri Xinhua, citat de CNN.

Wang Pingjiu, director de producţie la China Television Network, spune că Buffett cântă la chitară în acest video, dar nu a dezvăluit despre ce melodie este vorba.

„Toţi ştim că Buffett este bun în ceea ce priveşte investiţiile, dar puţini ştiu că se descurcă bine şi în privinţa cântatului”, a declarat Wang.

În plus faţă de priceperea lui de a investi, Buffett a fost mult timp cunoscut pentru pasiunea sa pentru ukulele(n.r.- chitară havaiană mică).

Puteţi urmări performanţa sa din 2007, la reuniunea anuală a acţionrilor Berkshire Hathaway mai jos .

De asemenea, el şi-a mai arătat talentul muzical în 2010, pentru compania sa de asigurări GEICO, moment în care a jucat rolul lui Axl Rose, membru al trupei Guns N 'Roses.

Gala online are ca ţintă tinerii utilizatori de internet şi va include celebrităţi din China precum Jackie Chan, care va prezenta câteva filmuleţe.

Televiziunea chineză a spus că ediţia de anul trecut a avut 12 milioane de vizualizări.

Filmuleţul lu Buffett va fi văzut de mai multă lume dacă va exista şi o versiune televizată pentru Gala Festivalului de Primăvară. Evenimentul este unul cultural şi foarte important pentru China, de aceea este unul dintre cele mai urmărite evenimente. În ultimii ani aproape 400 de milioane de spectatori au urmărit acest eveniment, aproape unul din trei locuitori din China.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite