Bucureştiul este al treilea oraş din lume care se confruntă cu un trafic rutier extrem de congestionat, la egalitate cu oraşe din America Latină şi Asia. În cifre, anual pierdem 196 de ore din viaţă în trafic, în ambuteiaje. Un alt studiu arată că locuitorii Capitalei sunt dispuşi să îşi schimbe locul de muncă în favoarea unui job mai prost plătit, dar mai aproape de casă.

Mai mult timp pentru tine şi familia ta

Ai putea crede că toţi locuitorii Capitalei se confruntă cu traficul haotic şi au de suferit din cauza ambuteiajelor. Dar există şi norocoşi. Oameni care au investit deştept prin achiziţia de apartamente sau case în cartierul Cosmopolis.

Locuitorii complexului imobiliar Cosmopolis au nevoie de doar 20 de minute pentru a ajunge de acasă la birourile din nordul Capitalei. Indiferent că lucrează în Pipera, Aviatorilor sau centrele de afaceri din Aurel Vlaicu, ei au nevoie de doar 20 de minute pentru a ajunge la locul de muncă. Totul graţie autostrăzii urbane A3.

Practic, Cosmopolis este legat direct de centura Capitalei şi de autostrada urbană, astfel încât ai de străbătut mai puţin de 6,5 kilometri pentru a ajunge la birou. În cifre, statisticile celor mai populare aplicaţii care măsoară traficul în timp real arată că şi în zilele cele mai aglomerate, ajungi din Cosmopolis în zona de Nord în cel mult 25 de minute.

Aceleaşi aplicaţii arată că din sudul Capitalei până în Pipera trebuie să stai la volan peste o oră, iar în cea mai mare parte din timp, maşina stă pe loc.

Maşina e opţională atunci când locuieşti în Cosmopolis

În Cosmopolis există propriul sistem de transport. Autobuze rapide, fiabile şi confortabile, care respectă un program strict, sunt la dispoziţia tuturor rezidenţilor. Mijloacele de transport au două rute de călătorie şi fac conexiunea între complex şi staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu, dar şi cu clădirile de birouri din proximitatea staţiilor de metrou, iar călătoria durează doar 20 de minute.

Traficul lejer este doar un bonus pe lângă toate celelalte facilităţi de care se bucură cei care locuiesc în Cosmopolis. Comunitatea creşte pe zi ce trece, în momentul de faţă sunt funcţionale opt pisicine semi-olimpice, dar şi o serie de parcuri şi locuri de joacă pentru cei mici. În plus, rezidenţii au la dispoziţie propriul stripmall şi un supermarket bine aprovizionat. În Cosmopolis Plaza poţi să savurezi o cafea sau poţi să încerci preparate culinare noi ori specialităţi tradiţionale.

Ne-am gândit şi la micuţii locuitori ai complexului. Pentru ei sunt puse la dispoziţie două gradiniţe şi o şcoală privată, iar în cel mai scurt timp şi prima şcoală de stat construită într-un complex privat. Siguranţa rezidenţilor este mai presus de orice, astfel că întregul cartier este supravegheat video 24 de ore din 24.

Oferte speciale pentru tine!

Cosmopolis este un proiect imobiliar unic în România. Am trecut pragul de 7.500 de rezidenţi, iar comunitatea creşte de la o zi la alta. Cuvântul cheie care ne defineşte e seriozitatea. Sunt 11 ani de când a început dezvoltarea proiectului. Încă din prima zi a existat un master plan bine pus la punct, iar efectul se vede cu ochiul liber: un mix unic de zone verzi, piscine semi-olimpice, spaţii generoase între clădiri. Respect pentru natură şi respect pentru rezidenţii noştri!

Suntem atenţi la cel mai mic detaliu, iar dezvoltarea armonioasă a cartierului este pe primul loc. Cosmopolis este şi va rămâne un exemplu de regenerare urbană, iar până în anul 2033, estimăm că  vom avea o comunitate de peste 25.000 de rezidenţi. Până în anul 2033, complexul se va extinde cu noi locuinţe, zone verzi, locuri de joacă şi spaţii adiacente destinate relaxării, astfel încât Cosmopolis va avea acelaşi număr de locuitori sau va depăsi oraşe precum Sighişoara sau Mioveni.

Un alt avantaj oferit locuitorilor din Cosmopolis este upgrade-ul imobiliar - astfel încât spaţiul locuinţei tale nu va rămâne niciodata insuficient - indiferent cât de mult să măreşte familia ta.

În plus, poţi afla despre ultimele promoţii dintr-un singur click pe oferte.cosmopolis.ro sau printr-un apel la 0730.507.000.